Glyptoteket
Tenna Herman...
5 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Israel
Salomon
6 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
3 år siden
Hej dagbog, - de dage hvor jeg kan slippe afsted med at komme ud og ind, uden at en eller anden brækker sit godmorgen op, er bare dejligt. Det er ikke, og har ikke været det længe, en god morgen. Kun min ateisme holder mig på benene, - en viden om, at selv om alt det der betyder noget er mislykkes, så er det marginalt bedre end ingen ting.

Så ringer en fra fagforeningen, - har de ikke bedre ting at tage sig til. De ville bare spørge, om jeg var glad nok for mit arbejde..Det er lidt som at spørge spøgelses piraten i money island, om han ikke er glad for, at han blev dræb, og tvunget til at være med i den nye besætning af spøgelses pirater. Jo, da..jeg havde lyst til at tilføje, - min utilfredshed med livet generelt, men holdt mig som altid i skinnet.

så snakkede hun om, at jeg kunne komme på kursuser..jezz, jeg er sikker på, at det kunne stå godt på mine papirer at jeg har været på et eller andet kursus, jeg ikke har brug for lige nu..fordi jeg finder ud af alt selv..Jeg der bestemt har overskud til den slags..når jeg daglig har ondt i hjertet, og mine ben er en evig smerte..fordi jeg for længst er holdt op med at passe på mig selv..hvorfor skulle jeg..ja, livet er marginalt bedre end intet..det forhindre kun den hurtige død.

Jeg vil lige ha lidt musik over..Kaleo, med "way down we go"

Det har været en hård dag, - jeg har været nød til at holde mit smil på, selv om jeg psykisk trækker mig selv afsted, og sommetider det samme fysisk, når igen ser det..

har købt et par risifruti til de gamle, - vil tage dem med hjem til dem..selv spiser jeg ikke den slags..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget de dage er publiceret 10/01-2018 16:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.