Lidt nye ambitioner for 2018

Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
savføre
Peter
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
8 år siden
Israel
Salomon
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
13 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
7 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
1 år, 6 måneder siden
Ny Picanto
Peter
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
6 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
13 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
5 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
10 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
8 år siden
i bad med Noa
Peter
7 år siden
Slutningen af sidste år tænkte jeg, at jeg ville gøre noget mere nyttigt for mig selv i 2018.
2017 var ikke andet end langttrukken og rigtig kedelig. Ikke andet end i venteposition det meste af al min tid. Jeg er dog pt fortsat i denne position, da jeg stadig afventer arbejdsprøvning. Og derfor skal der noget til for at 2018 ikke bliver det samme som 2017!

I december blev jeg faktisk inviteret at et kanont bekendtskab til et arrangement "Del din passion med andre" der foregik i dag på Odsherreds Teater! Det handler om at give 60+ årige og unge sårbare mulighed for at mødes om og dele en passion og interesse, hvor man mødes om dette - og deraf udveksle tanker og idéer. På den måde kan der opstå et nye fælleskaber i at dele en fælles interesse på tværs af alder og daglig miljø.
Jeg oplæste to af mine digte op "Tomme Ord" der handler om, hvordan det er at være sårbar/udsat ung i systemet og samfundet. Efterfølgende "Disney" hvor jeg tager udgangspunkt i Disneys karakter og perspektiverer disse med mit eget liv.
Jeg har slet ikke ord nok for al den respons, jeg fik i eftermiddags. Der kom nogen, som var blevet så rørt, at de havde tåre i øjnene og roste mig op til skyerne. Især to ældre damer der faktisk spillede teater som passion/fridtid, hvor den ene sagde, at hun vitterlig ikke troede, at hun kunne glemme mine digte og virkelig håbede, at hun så mig igen samt en anden ung, jeg kendte, som havde udstillet sine malerier som sin passion.
Nogle andre ville have mig med i deres passioner og udvekslede numre. Ja, der kom endda en gammel radiovært hen til mig, der havde lagt vægt på min præstation pga. hans tidligere stilling og roste mig for det. Andre inisterede på, at jeg skulle læse videre med mit sprog og udgive stoffet. Der var også en, der var vild med min performance og kunne fornemme en erfaring ift. dette, hvilket ikke er helt forkert, da jeg jo har prøvet at spille teater og engang havde en ambation om dette. Så min tydelighed og kigge op på publikum, kan sagtens have noget at gøre med tidligere dramaundervisning.
Men hvor var det sjovt, at der åbnede sig så store muligheder. Det var lidt vildere end jeg havde forestillet mig. Mange ville over at rose eller snakke med mig og den anden ung.
Ca. en halvanden uge før arrangementet kontaktede jeg min tidligere arbejdsgiver fra TV Vestsjælland omkring om at lave en TV udsendelse vedrørende arrangmentet. Han kunne desværre ikke komme på dagens dato, men han fik nogle kontaktoplysninger til toastmasteren, hvorpå min tidligere arbejdsgiver dagen efter, jeg kontaktede ham, kørte til Odsherreds Teater for at lave interviews med tilsvarende personer der havde noget at sige og gøre med arrangementet.

Udover dette har jeg en del aftaler at se til hos diverse fotografer, da jeg jo igen springer ud som fritidsmodel indenfor fashion. Det er ikke alle billeder, der er lagt ud endnu, da nogle af fotograferne stadig er fortsat under redigering.

Og i december besluttede jeg mig for at starte i fitness, hvilket jeg starter på fra på fredag, hvor jeg får lagt et træningsprogram. Jeg bevæger mig jo vitterlig ikke ret meget. Og nu hvor er jeg alligevel er 24 år, hvorfor så ikke bevare den 24-årige krop?Jeg har altid været tilfreds med min højde, vægt og figur. Der mangler bare "det sidste" som at få strammet op. Det er ikke med en ambation om at tabe mig; jeg frygter det faktisk lidt! For jeg HAR faktisk tabt mig en del fornyligt - det er ihvertfald den bemærkning, jeg har fået en del på det sidste, og jeg synes også, at jeg selv kan se det uden at havet vejet mig. Jeg ejer ingen badevægt, men har bestilt en for at se nærmere. Jeg er jo alligevel nysgerrig, inden jeg påbegynder at tage på i muskelvægt.

Så indtil videre har det kun været en god start på året, og sådan skal det blive ved med at være!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt nye ambitioner for 2018 er publiceret 16/01-2018 22:02 af Sandy Destiny Valentin.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.