Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

21 timer siden
Var ved lægen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg var ved neurolog idag, - jeg har haft ondt i den ene armhule i snart et år nu. Desværre kunne lægen ikke sige så meget. Det var 2 unge piger på 25 og 26. Jeg tror ikke de er så erfaren i den slags, men det er ok, det bliver de nok med tiden. · Jeg læste lige nogle ret fjollede komme
21 timer siden
21 timer siden
frit stillet
ordkløver6
med den lige overstået køkken vagt , er der kun de ugentlige rutiner at forholde sig til , og det er studiekredsen torsdag , det varme hjørne onsdag , begge dele fra kl 13 - 15 . så nu bliver der bedre tid til fyldepennen , og til at læse op på rygning , saltning , pølse tilvirkning , og andre pålæg
21 timer siden
1 dag, 20 timer siden
haft en stille weekwmd
Martin Michael Jakobsen (Marver)
En helt almindelig stille weekend for nogens øjne · for andres en hektisk weekend · Jeg har måske lavet ca10 video opslag to med noget reklame for poetry Slam · 2 for noget mad · fem for noget musik. · jeg har været oppe i skuret og spille musik to gange. · altså spillet musik · og lave mad, bagt kage og brød · og
1 dag, 20 timer siden
1 dag, 23 timer siden
køkkenvagten
ordkløver6
tja , så er det dagen før, i går havde jeg gæster , det slæbte da nogen lunde af , jeg havde stegt et par kyllinger , da vi var fire , så kunne vi få et stykke bryst hver , silikone fri , så har jeg lårbasserne til at lave hønsesalat af , som tilbehør lavede jeg et forsøg med skiveskråne kartofler o
1 dag, 23 timer siden
3 dage siden
Poetry Slan et skridt videre væk fr...
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Pressemeddelelse · Resume af Poetry slam 10 okt på mejeriet Sønderborg · Måske ikke værd, at skrive om. · Allermest fordi det ikke kan beskrives og skal opleves. · Og digt oplæsning lyder både tørt og som pladder romantik. · Når der så bliver tilføjet 50 % stand up, charme og selvtillid. · Så har man et forryg
3 dage siden
4 dage siden
navigerer
ordkløver6
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres tekster , der er jeg ret jomfrulig , lige det at give konstruktive kommentarer , og endnu mere at modtage kommentarer , skræmmer mig ad helvede til , je
4 dage siden
4 dage siden
navigerer
ordkløver6
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres tekster , der er jeg ret jomfrulig , lige det at give konstruktive kommentarer , og endnu mere at modtage kommentarer , skræmmer mig ad helvede til , je
4 dage siden
4 dage siden
studiekredsmøde
ordkløver6
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu er det nye horisonter , nu her lørdag skal jeg have min Eks. og et venne par som vi har mødtes med i de sidste tre årtier. og så om mandagen har jeg
4 dage siden
4 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg følte ikke jeg tabte, det var med ære at vige 1 pladsen til Lasse og hans fantastiske fede tekster!!! Jeg vandt! Jeg vandt over mig selv, jeg kom tætt
4 dage siden
6 dage siden
Altid i debat
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg bruger mere og mere tid på at debatere, og udstille folks dårlige holdninger. En mand skrev noget om, at han ikke mente det var ok, at fanatiske religiøse undertrykte kvinder. Så var der gu hjælpe mig, en kvinde der skrev at han nok var fanatisk..ok..step up, mr Anomi to the stand..r
6 dage siden
7 dage siden
Det smukke efterår.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Det er efterår. Jeg elsker når det rusker i vejret. Og når bladene skifter farve, inden de falder af. · Inden de gør det, vil jeg tage en masse billeder af det ,for holder rigtig meget af at tage billeder. · Er begyndt at få respons for mine malerier. Så det kommer også med mine digte . · Det er en proc
7 dage siden
8 dage siden
Kære Læsere:)
Ann R. Sørensen (Savanti)
Jeg havde en instragram profil det hed. kunstforfatterenann.dk jeg var oppe på 1000 følgere. Jeg går meget op i det. Det vil sige bruger meget tid på det. Sagen er den , jeg ville gerne give mine følgere så kom til at krænke instragram . Jeg har sagt undskyld med min nye profil og ligger ikke nøgen
8 dage siden
10 dage siden
Min kunst udstilling :).
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære læsere:) · Nu har jeg endelig noget at berette for jer. · For et stykke tid siden, skrev jeg at jeg ville lave noget mere i mit liv for at få mere indhold . Nu holder jeg kunst udstilling på Juelsmine bibliotek helt indtil den 11/11-2019. · Jeg er et meget kreativt væsen. Og min digtsamling kan ogs
10 dage siden
11 dage siden
Trophy wife
Sofie Fahl
Talte med en kammerat i dag om mit skrantende kærlighedsliv. Han virkede mildest talt uforstående overfor det faktum at jeg igen var blevet droppet - For som han, sikkert velmenende, sagde så er jeg jo en trophy wife og hvem vil ikke have det? · Han mente det sikkert som et kompliment, men det er jo a
11 dage siden
12 dage siden
Strukturjunkie
Tantelillas adhd-dagbog
Det her diagnosticering af mandens arbejds-narkomani har kastet mig ud i en krise jeg kun delvist forstår. · Jeg er stresset, grådlabil, orker ikke at omgås eller snakke med andre (og det ligner mig virkelig ikke!) - energiniveauet er i bund og jeg misrøgter mit arbejde en smule. · Der er mange temaer p
12 dage siden

Nytilkomne dagbøger

4 dage siden
navigerer
ordkløver6
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres te... [...]
4 dage siden
21 timer siden
frit stillet
ordkløver6
med den lige overstået køkken vagt , er der kun de ugentlige rutiner at forholde sig til , og det er studiekredsen torsdag , det varme hjørne onsdag ,... [...]
21 timer siden
4 dage siden
studiekredsmøde
ordkløver6
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu... [...]
4 dage siden
4 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg ... [...]
4 dage siden
1 dag, 23 timer siden
køkkenvagten
ordkløver6
tja , så er det dagen før, i går havde jeg gæster , det slæbte da nogen lunde af , jeg havde stegt et par kyllinger , da vi var fire , så kunne vi få ... [...]
1 dag, 23 timer siden
4 dage siden
navigerer
ordkløver6
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres te... [...]
4 dage siden

Populære dagbøger

10 dage siden
Min kunst udstilling :).
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære læsere:) · Nu har jeg endelig noget at berette for jer. · For et stykke tid siden, skrev jeg at jeg ville lave noget mere i mit liv for at få mere in... [...]
10 dage siden
4 dage siden
studiekredsmøde
ordkløver6
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu... [...]
4 dage siden
6 dage siden
Altid i debat
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg bruger mere og mere tid på at debatere, og udstille folks dårlige holdninger. En mand skrev noget om, at han ikke mente det var ok, at... [...]
6 dage siden
11 dage siden
Trophy wife
Sofie Fahl
Talte med en kammerat i dag om mit skrantende kærlighedsliv. Han virkede mildest talt uforstående overfor det faktum at jeg igen var blevet droppet - ... [...]
11 dage siden
12 dage siden
Strukturjunkie
Tantelillas adhd-dagbog
Det her diagnosticering af mandens arbejds-narkomani har kastet mig ud i en krise jeg kun delvist forstår. · Jeg er stresset, grådlabil, orker ikke at o... [...]
12 dage siden
3 dage siden
Poetry Slan et skridt videre væk fr...
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Pressemeddelelse · Resume af Poetry slam 10 okt på mejeriet Sønderborg · Måske ikke værd, at skrive om. · Allermest fordi det ikke kan beskrives og skal opl... [...]
3 dage siden
12 dage siden
Dykker under, med drømme om at få l...
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Jeg har i et stykke tid ikke berettet om mine dage. Du har været efterladt i uvished og mange detaljer er gået tabt. En status skal du dog... [...]
12 dage siden
4 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg ... [...]
4 dage siden