Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 24 dage siden
Oprydning
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg er stadig igang med at rydde op, - sådan lidt af gangen. Det fede er, at jo mere jeg kommer igennem, des pænere ser her ud. Lidt ligesom min krop er ved at blive bedre, desmere jeg taber mig. Der er stadig flere der skriver til mig, nu da jeg har tabt mig en del. Jeg gætter på, at
5 måneder, 24 dage siden
5 måneder, 25 dage siden
Brev til dig i himlen 9
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min elskede · Ja så er det blevet en af de sværeste dage at komme igennem uden dig nemlig julen. Jeg kan huske hvordan vi var sammen hele julen, og hvor vi hyggede os med din mor og Fiona (hunden) med masse af god mad og vin, julen fløj afsted, nu sidder jeg bare her alene og tænker på hvordan je
5 måneder, 25 dage siden
5 måneder, 26 dage siden
Dansk video
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, i dag lavde jeg en ny video på dansk omkring ordet militant ateisme. Dette ord er for mig en slet skjult metode, til at skyde ateismen et voldelement i skuende, som det ikke har. Dette forklare jeg i dybden i min video, hvorfor ateismen ikke lider af, at ha folk på samvittigheden. Ja, ko
5 måneder, 26 dage siden
5 måneder, 26 dage siden
Uden at kende hende...
Fisk8
... Så føler jeg mig ofte ligesom min mor. Det er en virkelig mærkelig og træls følelser. Var der noget hun ikke havde, så var det styr på sit liv. Jeg har heller ikke styr på mit liv. Men det er også ting som når jeg griner, går og tænker - jeg føler mig som en kopi af hende. Og det skræmmer mig! J
5 måneder, 26 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
Aktivisme
Syrene Hvid
Mens velfærdssamfundet er i opløsning og verdenssituationen på alle fronter bliver mere og mere kritisk, lever jeg i min egen lille boble af mindre sejre, mindre nederlag, rutinepræget hverdagsliv og meget lidt egentlig fremdrift. Måske er det svært at bevæge sig vildt meget fremad i vores verden i
5 måneder, 28 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
Jule Hjerter
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg læste lige det med politikeren, der mente at man skulle pynte til jul, for at vise at man var dansker. Jeg pynter ikke til jul, - men ikke nok med det, jeg er også udmeldt af folkekirken, for jeg kan ikke se noget tegn på, at jeg skulle ha en usynlig ven. Faktisk synes jeg, at alle
5 måneder, 28 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

6 dage siden
æsel ryg og hunde røv
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - lige et lille hurtigt indspark på min dag. Jeg sad til pause, da en af de religiøse begynde at forklare , at man på æslets ryg ville kun... [...]
6 dage siden
12 dage siden
Kære far ❤️
Musenmia
Kære far idag er dagen hvor du skulle have været fejret, jeg savner dig så utrolig meget selvom det næsten er 13 år siden du forlod denne jord så er d... [...]
12 dage siden
2 dage, 17 timer siden
Er trist
Turid Nielsen (Tasma)
Torsdag måtte vi træffe den hårde beslutning at ligge Hubert til at sove. Vi viste godt at det var på lånt tid vi havde ham. Vi valgte, at så længe at... [...]
2 dage, 17 timer siden
14 timer siden
Skal jeg dele mit liv?
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Det er med store overvejelser hvorvidt jeg vil dele mit personlige liv på fyldepennen. På den ene side føler jeg, at jeg udstiller mig se... [...]
14 timer siden