Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 5 dage siden
Jane Doe eller GI Jane?
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Samtale med mine forældre i dag: · *min far kigger på mit skaldede hoved* · Far: "Du ligner hende der...Jane Doe." · Mig: "Jane Doe?" · Far: "Ja." · Mig: "Jane Doe er et uidentificeret lig, far." · Mor: "HENRIK!?" · Far: "Hvad? Øhmmm." · Mig: "Jeg tror du mener GI. Jane." · Far: "Ja! Hende. Det var he
5 måneder, 5 dage siden
5 måneder, 6 dage siden
Udfordring
Camillafreja
Kære dagbog. · I dag havde jeg en snak med en fra personalet. Hun gav mig en udfordring, der går ud på, at jeg hver aften skal skrive tre positive ting ned, der er sket i løbet af dagen. Så her kommer mine små sejre for i dag: · 1. Jeg kom i bad i dag. · 2. Jeg havde en god snak med personalet. · 3. Jeg s
5 måneder, 6 dage siden
5 måneder, 8 dage siden
p2
Camillafreja
Kære dagbog. · Det er efterhånden noget tid siden, at jeg har fået skrevet herinde. Det har ikke været fordi, jeg ikke havde lyst. Jeg har bare ikke haft noget nyt at fortælle. · Siden sidst er der kun sket den forandring, at jeg er blevet rykket ned til afdeling P2, og jeg er blevet optrappet i medici
5 måneder, 8 dage siden
5 måneder, 8 dage siden
Brev til dig i himlen 3, farvel To...
Flemming Trier (Tagmusen)
Kære Skat · Så fik du din mor der op også, hun blev 81 år, åh det var da godt, for hun havde det ikke godt her nede uden dig, hun havde jo haft det skidt siden du forlod henne den 22/6 i år, kun 49 år, jeg savner jer begge, nu er jeg så alene tilbage og jeg vil tænke på alle de gode vi havde sammen i
5 måneder, 8 dage siden
5 måneder, 10 dage siden
Det er slut.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - det er nu forbi med min tidligere kæreste. Hun har de sidste 2 dage gjort hvad hun kan, for at svine mig til, men jeg er immun over for den slags. Siden jeg begyndte at tabe mig, har jeg tænkt, at det ikke nytter noget, at bære rundt på min vrede over at alle behandler mig dårligt. Jeg
5 måneder, 10 dage siden
5 måneder, 10 dage siden
jamen for fanden da
Jesper Bpmberg Mikkelsen (jebomik)
kender i det når man tro man har fundet en skide god ide til en novelle, når man google rundt på nettet fundet nogle fakta, som kan skrive ud fra, men når man så sætter sig foran compurten, så er man hel blank og lige meget man kikker i sine noter, så er der bare tomt syndes ellers at min ide var så
5 måneder, 10 dage siden
5 måneder, 11 dage siden
Ærlighed
Anja Maria Skov Mortensen (anjamariax)
Er ved at lære mig selv at være ærlig. Ærlig overfor mig selv. I længere tid kunne jeg ikke få en sætning ned på papir, uden at den føltes uærlig eller forkert. Jeg troede jeg skulle være en anden end den jeg rent faktisk er. Min kærlighed til mig selv er endelig ved at slå rod. Husk dig selv.
5 måneder, 11 dage siden
5 måneder, 16 dage siden
3/9-2018
Comba
af og til synes jeg at livet er frygteligt besværligt. som kvinde som mor som arbejder som kunde som nabo som altmuligt. Jeg bliver så træt og vil bare gemme mig. Søger fællesskab, men trækker mig også fra det igen. Det er så bøvlet at blive ved med at insisterer på at livet er det værd. af og til l
5 måneder, 16 dage siden
5 måneder, 19 dage siden
Markeds dag
Comba
Jeg har været på marked i dag og føler mig helt flået inden af alle de mennesker, der har talt til mig og jeg har talt til. Jeg har følt mig sårbar og for skud. Jeg er sikker på de vil mig det godt, men jeg ligger alligevel her under dynen og prøver at samle mig selv og kræve mig selv tilbage.
5 måneder, 19 dage siden
5 måneder, 19 dage siden
30/8-2018
Comba
Som en snegl der vandre · med hus · med sig selv · med langsomheden · med ensomheden · jeg forsøger at finde det positive i at være mig i hverdagen og til tider lykkedes det ..i dag har været en stille dag. Med møder og god tid ved computeren til arbejdet.
5 måneder, 19 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
hjerte problemer
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg får lige tjekket mit hjerte imorgen..jeg har haft ondt i det, selv efter de 44kg er blevet smidt. · Jeg vågnede en morgen, imens kæresten var der. Hun havde brugt sin dyne som en ekstra hovedpude, selv om hun havde 3. Jeg kunne mærke at hun frøs som hun lå der, så jeg lagde selvfølg
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 21 dage siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (Fink)
Jeg sendte mit sidste dagbogsindslag i januar, det er ikke fordi jeg har ligget stille i mellemtiden. · Det er ligenu 3 år siden jeg ophørte med mit job, præcis den 28/9 kl. 17.55 · Jeg må sige at selv om jeg syntes jeg havde et fantastisk arbejdsliv, er den tredie alder er ikke mindre fantastisk. · Jeg e
5 måneder, 21 dage siden
5 måneder, 24 dage siden
Godnat SMS til dig i himlen 2
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat · Åh de dage her er svære uden dig. I går havde Fiona ( hunden) fødselsdag og det var virkelig meget svært at du ikke var der, det er også mange andre ting i dagligdagen og jeg ville ønske du var her. Nu må du så sove godt min skat. · Fra den forladte her på jorden
5 måneder, 24 dage siden
5 måneder, 26 dage siden
p3
Camillafreja
Kære dagbog - starter man stadig sine dagbøger sådan? Hm. Jeg gør i hvert fald nu. · I forgårs blev jeg indlagt på psykiatrisk afdeling, afsnit p3 for at være helt nøjagtig. Jeg har selvmordstanker, og jeg er bundulykkelig. Det er der såmænd intet nyt i. Jeg har været deprimeret i snart elleve år. Me
5 måneder, 26 dage siden
5 måneder, 29 dage siden
Brev til dig i himlen 2
Flemming Trier (Tagmusen)
Kære skat · Ja så er det 2 mdr. siden du forlod mig, og jeg må sige at der er ikke gået et sek. Hvor jeg ikke har tænkt på dig, jeg har også drømt om dig et par gange, ikke fordi der var noget særligt, nej faktisk så kan jeg ikke huske handlingen bare at du var med. Der hvor du var er der et stort hu
5 måneder, 29 dage siden

Nytilkomne dagbøger

28 dage siden
Den Mekaniske Krop
Adam Blistiat (Ungdommens_alter)
Vågner hver dag og har det sådan. Min sjæl græder. Den råber efter hjælp. Jeg græder indvendigt. · Men der kommer et tidspunkt, hvor den overdøves. Den ... [...]
28 dage siden
28 dage siden
Din forbudte frugt
Adam Blistiat (Ungdommens_alter)
Du kigger mig i øjnene. Alt det som jeg ikke vidste før jeg mødte dig. Dine pupiller, der penetrerer mine. Knepper mig. Lige her foran alle. Ydmyger m... [...]
28 dage siden
24 dage siden
København
Adam Blistiat (Ungdommens_alter)
København. Din svimlende storhed har ført store mennesker i forfald. Din flyvske og forførende facon forfører mine lyster. Du fylder mig med kemikalie... [...]
24 dage siden

Populære dagbøger

13 dage siden
Måske Hacket
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg opdagede et brev i min spam filter, et brev fra en der påstod at han havde hacket mig, og han forlangte penge. Jester, i call up you... [...]
13 dage siden
12 dage siden
Her sidder jeg så
Ann R. Sørensen (Savanti)
Hej alle. En udgivelse er en proces men der sker allerede noget nu. Min digtsamling kan købes flere steder. Google mit navn Ann R. Sørensen og i vil s... [...]
12 dage siden
5 dage siden
...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg har det underligt for tiden. Jeg er fyldt med rastløs energi og det er den værste form for energi, for man kan ikke rigtig bruge den ... [...]
5 dage siden
5 timer, 37 minutter siden
New Delhi 18 juni 1984
Lars Peter Hansen (Suez)
Jeg sidder i en faldefærdig gammel rokoko stol, på et kummerligt hotelværelse, i en kaotisk metropol. Hotellet er gammelt, fra britisk kolonitid og er... [...]
5 timer, 37 minutter siden