Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

3 dage siden
Hold nu kæft...
Ann R. Sørensen (Savanti)
Hold nu jeres kæft med den der jordens undergang tone. · Et godt råd til alle mennesker. Sørg for at få det bedste ud af jeres liv. Lyt ikke til den slags og stræb efter jeres lykke. · I er jeres egen lykke smede.!.og I må det godt!. · Gå efter jeres mål og drømme nyd livet. Vær ikke konstant bange , det
3 dage siden
4 dage siden
Aldrig rigtig glad
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg har smidt alle de kilo, men jeg er ikke glad. Min mor næsten tuder over det, så stolt er hun. Jeg ville ønske jeg kunne rejse tilbage i tiden, ikke fordi jeg ville kunne ændre noget godt for mig selv. Jeg ville rejse tilbage til en ferie for længe side..nyde de dage med mine forældre
4 dage siden
4 dage siden
Det nye tøj
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog. Jeg har fundet de t-shirts frem, som jeg købte sidste år, men som jeg dengang ikke kunne passe. Nu er de nærmest lidt store i det..jeg købte dem med næste sommer i tankerne..den sommer som snart begynder. Jeg havde i morges smidt 73.5 kilo siden jeg begyndte..jeg ser nu næsten helt slank
4 dage siden
6 dage siden
ide til eventyr
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - efter jeg har diskuteret med en politiker de seneste par dage, slog et eventyr ligepludselig ned i mit hoved. Desværre ville jeg ikke kunne poste den her, så vidt jeg ved..da man jo skal komme med kommentarer til andre, for at det kan lade sig gøre. Men hovedtrækning i min tanke er, at
6 dage siden
7 dage siden
De sorte
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg har diskuteret politik med en af de sorte, en del af dagen idag. Når jeg siger sorte, har det selvfølgelig ikke noget med hudfarven at gøre. Når det gælder religion er vi nogenlunde enige, men når det gælder socialpolitikken, så er manden til syvende og sidst en " man er sin egen lyk
7 dage siden
8 dage siden
Tragik komisk
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg ved godt at det bestemt ikke er noget at grine af, men jeg kunne ikke lade være. · André ringede i går og var meget usammenhængende. Jeg lovede at hente ham ved en ven og køre ham til refugiet. Da han kom i bilen, fortalte han at han havde været anholdt og det nok kom i avisen. Jeg er vant til at
8 dage siden
9 dage siden
Endnu en af de dage
Musenmia
Kære dagbog. · Jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre, idag fik jeg af vide at jeg bliver smidt ud af min lejlighed på grund af jeg ikke kunne betale huslejen, hvilket også er fair nok. Men det går mig også rigtigt ked af det for jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre nu. Det er som om at hver gan
9 dage siden
9 dage siden
I redigeringen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Igår fik jeg tilsendt 2 video'er fra det raid jeg selv optog. Det var 2 af mine guild venner, der sendte hver deres optagelse. Det var så min opgave at redigere videoerne sammen, - så der af de 3 vidoe'er kun var 1, med intro og outro. Jeg fik lavet min nok bedste video til dato. Folk
9 dage siden
10 dage siden
Kaotisk
Turid Nielsen (Tasma)
Der har været sprunget en bombe i mit køkken, spisestue og stue. Er ved at have rimeligt styr på det, men hold da op. Er rigtig hoppet med på bølgeren af loppefund køb og salg. Havde ellers en reol her i byen, men det var mildest talt en fiasko. Fokuserede for meget på mine sten, og prissatte dem no
10 dage siden
13 dage siden
Brev til dig i himlen 14 .. tillykk...
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej smukke · Tillykke med dagen i dag, ja for i dag ville du havde rundet et skarp hjørne i livet, ja og selve om man ikke kunne se det på at du var så tæt på det hjørne da du levede så ville du altså havde blevet 50 år i dag. · Jeg var en tur ude ved dig på kirkegården, ja der er jeg jo hver søndag,
13 dage siden
14 dage siden
Energi..
Sophie Hatter (Femininum)
Den unge.. · Jeg kom aldrig op og ride, som ellers var planlagt, og nu kommer han hjem på fredag. · Jeg når at få EN, som i EN ridetur med hjælp, og så er jeg ellers på egen hånd. · Det bliver den største udfordring nogensinde, han er SÅ ekstremt sensitiv og bliver forskrækket helt vildt nemt også over
14 dage siden
16 dage siden
Skriver på noget
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg tænkte jeg ville skrive noget. Jeg fik en ide til et par vers, men jeg mangler stadig nogle linjer. Det jeg har indtil videre er "jeg står her helt alene, men ser rester af din skygge. en kold og voldsom scene. Epilog, mørk uhygge. Skyggen lagde hånd, hørte min stemme kalde, men st
16 dage siden
17 dage siden
Dagen derpå
Turid Nielsen (Tasma)
Det var en hård dag at komme igennem i går. For et år siden var det chok og lammelse der fyldte, men i år er det savnet og sorgen. Jeg har ikke lyst til at slippe hende fri, og acceptere at hun ikke kommer tilbage. Noget jeg skal arbejde med fremadrettet, så jeg ikke ender i et sort hul jeg ikke kan
17 dage siden
18 dage siden
Fugle hviskeren til undsætning....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg passer fugle. Mere specifikt, så passer jeg 4 undulater ved navn Paxton, Hugo, Athena og Venus. De blev smidt af her i søndags, i et gigantisk bur der nu fylder halvdelen af mit spisebord. Og de har kvidret non stop i en uge nu og absolut svinet overalt. Så hyggeligt, jeg har støvs
18 dage siden
18 dage siden
Længslen efter noget simplere.
Tenna Hermansen (Tenna)
Jeg har lyst til: · - at pakke en rygsæk · - med min Bibel · - en notesbog · - nogle blyanter · - nogle stykker tøj · og ikke meget andet end det, og så begive mig afsted. · Bo et sted, hvor sengebordet er en mælkekasse, hvor sengen er en madras på gulvet. Hvor det vigtigste rum, er altanen der vender mod solen. ·
18 dage siden

Nytilkomne dagbøger

9 dage siden
Endnu en af de dage
Musenmia
Kære dagbog. · Jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre, idag fik jeg af vide at jeg bliver smidt ud af min lejlighed på grund af jeg ikke kunne betale h... [...]
9 dage siden

Populære dagbøger

9 dage siden
I redigeringen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Igår fik jeg tilsendt 2 video'er fra det raid jeg selv optog. Det var 2 af mine guild venner, der sendte hver deres optagelse. Det var s... [...]
9 dage siden
10 dage siden
Kaotisk
Turid Nielsen (Tasma)
Der har været sprunget en bombe i mit køkken, spisestue og stue. Er ved at have rimeligt styr på det, men hold da op. Er rigtig hoppet med på bølgeren... [...]
10 dage siden
9 dage siden
Endnu en af de dage
Musenmia
Kære dagbog. · Jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre, idag fik jeg af vide at jeg bliver smidt ud af min lejlighed på grund af jeg ikke kunne betale h... [...]
9 dage siden
3 dage siden
Hold nu kæft...
Ann R. Sørensen (Savanti)
Hold nu jeres kæft med den der jordens undergang tone. · Et godt råd til alle mennesker. Sørg for at få det bedste ud af jeres liv. Lyt ikke til den sla... [...]
3 dage siden