Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 14 dage siden
Chokeret over ny viden.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg var hjemme ved de gamle i dag, for at give dem de 2 ting jeg fandt til dem. Min far blev glad for et par lange teskeer... og min mor synes kryderiet jeg havde købt til hende, var spændende. Det var noget hun ikke havde haft før. · Jeg fik holdt om min mor et par gange, - men i dag f
5 måneder, 14 dage siden
5 måneder, 15 dage siden
Rotter
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - i dag fik min mor så fjernet de 30 sting, efter operationen. Hun sagde det gik godt, og at det ikke gjorde så ondt. Hun skal så scannes igen i næste uge. · Min far skal snart ha en hjerte operation, og jeg håber at det vil give ham ny energi. Noget siger mig, at hvis blodet ikke rigtig
5 måneder, 15 dage siden
5 måneder, 17 dage siden
mine tanker
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - chromebooksne kunne stadig ikke logge ind, - også kom der en elev, som sagde at batteriet i hans chromebook ikke virkede. Jeg tænkte selvfølgelig "bla bla bla" som jeg bør gøre! Hvorfor? fordi børn ikke ved en skid om computere, så at lade som om at de gør ved at lytte til dem, gør at
5 måneder, 17 dage siden
5 måneder, 18 dage siden
Autist?
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, · ((trigger warning!!!)) · som titlen antyder er jeg muligvis autist - jeg er aldrig blevet undersøgt for det, men igennem livet har der været mange tegn på det. Problemet er så at når man har været ude for voldsommme omsorgssvigt i barndommen er det et åbent spørgsmål om det er tillært a
5 måneder, 18 dage siden
5 måneder, 18 dage siden
Det mest tarvelige nogen sinde!
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Først den værste.. Den som titlen indikere på min dagbog, - I dag var der en pige på skolen der kom ind og sagde, at 2 af hendes taster sad forkert. Jeg kunne se at de var byttet om, - jeg blev først vred, og tænkte at hun måske havde gjort det.. Men hun kendte ikke noget til det.. Det
5 måneder, 18 dage siden
5 måneder, 18 dage siden
Når man vil køre bil i firserne.
Inge Erhard (Inghard)
Her i Svejts, skal man i en hvis alder, have en læge godkendelse hvert andet år for at køre bil. Man skal også gennemgå forskellige tests. Jeg klarede det hele fint sidste fredag. Jeg havde nævnt, at jeg kun har haft en bøde i mit liv og aldrig været ude for en ulykke, dertil spurgte lægen, om det v
5 måneder, 18 dage siden
5 måneder, 19 dage siden
En god sag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg havde fået at vide, at der stod en pc i et rum, hvor tastaturet på den ikke virkede. Mine tanker kredsede om den, hvilken lækker sag var det, - var det noget, der kunne udfordre mine kreative tanker, i jagten på løsningen af dette problem. Mine forventninger var store, men da jeg e
5 måneder, 19 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
30 minutter
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Efter jeg fra morgen stund fik installeret en del chromebooks, så var jeg på FB i pausen. så læste jeg, at en politiker havde lavet et indlæg, hvor han skrev at han synes det var træls at skulle kritisere mette F konstant for at lyve, for det var tid han kunne bruge på at tale om polit
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 21 dage siden
Følelser og fødselsdag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, min far havde glemt min mors fødselsdag.. der er noget galt.. jeg var hjemme ved dem, og min mor havde lavet lagkage. · Jeg købte nogle få ting, ikke det store.. men hun mangler intet materielt. · Så skrevet jeg et par posts videre med ham der tror, at guder kan eksistere fordi vi ikke kan
5 måneder, 21 dage siden
5 måneder, 21 dage siden
Ting tager tid.
Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
Jeg har taget min del af fysiske og mentale tæsk i mit liv, lige fra barn og langt op i voksenlivet. Jeg er blevet hjernevasket. Jeg undslap og overlevede et mordforsøg, voldtægter og stærke psykiske ydmygelser. Bagtalelser og ondskabsfuldheder der kun var konstrueret til at gøre mig mest skade. · En
5 måneder, 21 dage siden
5 måneder, 22 dage siden
Mad og Fødselsdag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg tog hjem til mine forældre i går, - jeg havde set, at de ellers lavede Micro mad, - Micro mad ser hæslig ud, selv om de sagde det smagte godt. Det lignede dog kun 2 små klumper kød, og 8 små kartofler. Så anyway, jeg havde købt en bakke med noget kød+grønt, og en rande med flødekar
5 måneder, 22 dage siden
5 måneder, 23 dage siden
Til overlevere af overgreb samt pår...
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, · jeg har det ad helvede til for tiden og er brudt sammen flere gange på det seneste, af flere årsager. Men det vil jeg ikke gå i dybden med her, dels pga manglende overskud til at sætte ord på det, og dels da jeg har en mission der skal fuldføres - det er trods alt overbevisningen om at
5 måneder, 23 dage siden
5 måneder, 23 dage siden
Meh, ny oplevelse
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - en kvinde havde skrevet noget kritik på mit svar, på den fb dating post, om en kvinde der ikke kunne finde en mand.. hvor overskriften siger, tager hende til indtægt for at mene, at mændene skal oppe sig. Hvor jeg havde skrevet dette, og netop sagt"efter overskriften at dømme" sidder h
5 måneder, 23 dage siden
5 måneder, 24 dage siden
Dagen idag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg startede dagen med at besvare det måske sidste indlæg fra en religiøs, - han takkede for debatten, og kunne godt lide mine kritiske spørgsmål. Det var den om kærlighed, - han mente ikke man vidste hvor det kom fra. Hvor jeg så kunne linke til, at det er kemi i hjernen, - med centre
5 måneder, 24 dage siden
5 måneder, 26 dage siden
også hende
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg fik at vide, at min mor vil komme hjem i dag. Det ved jeg ikke om det er en god ide. Hun kan sikkert bedre sove hjemme, Jeg vil være gladest hvis hun var under opsyn...bare lige en dag eller to mere. Imens var jeg ved at kommentere på FB, - en kvinde på 73, stod til at mene at mænd
5 måneder, 26 dage siden

Nytilkomne dagbøger

5 dage siden
Fredag igen med krea
Bipoliv
De sidste par dage har været ret gode, synes jeg. Jeg kan mærke at jeg stille og roligt får det bedre, efter jeg er stoppet med arbejde. Men jeg sover... [...]
5 dage siden
9 dage siden
Mandag med stress og angst
Bipoliv
Så gik den weekend. Jeg har gået tur og vinterbadet 2 gange. Trods dèt, vågner jeg op med stress og angst i kroppen i dag. Hader det. Vi har også prob... [...]
9 dage siden
11 dage siden
En fredag med krea og træthed
Bipoliv
Siden sidst... jeg fik klaret mine 2 daglige opgaver. Det er en god struktur for mig, at planlægge dagen før. · Torsdag, igår, lavede jeg ikke noget, ud... [...]
11 dage siden
14 dage siden
Jeg, en kvinde, godt slidt i kanter...
Bipoliv
Dette er starten på min dagbog, som jeg har lovet min jobkonsulent at lave så tit jeg orker det. Jeg er fleksjobber og har gennem de senere år haft st... [...]
14 dage siden
17 dage siden
12-3-23
Laura Hegelund
Jeg tænker på en drøm, hvor du stadig ser forelsket på mig. Jeg tænker på en fugl som vibrerer under dit blik og sender bølger i blodet. Jeg tænker på... [...]
17 dage siden
1 dag, 14 timer siden
Som at være i en orkan
Bipoliv
I weekenden blev jeg ramt af fullblown stress og angst anfald. Det blev så slemt at jeg måtte ty til angst medicin, og min krop reagerede fysisk ved a... [...]
1 dag, 14 timer siden

Populære dagbøger

23 dage siden
Flere sodavand
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har haft super ondt i hovedet i dag. Jeg var dog nød til lige at tage hjem til mine forældre, så de kunne tage min brors fødselsdags... [...]
23 dage siden
2 måneder, 29 dage siden
Den hjem-løse
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, · jeg lytter lige nu til min instrumental-playliste, altså en playliste kun med beats - den starter med Big Punisher - The Rain & The Sun (... [...]
2 måneder, 29 dage siden
2 måneder, 21 dage siden
D. 7 jan. 2023
Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
Jeg kan li at konkurrere mest med mig selv, kontra den verden jeg lever i. Det har jeg virkeligt udlevet de sidste 8 år. · Kender I det, når man/du ser ... [...]
2 måneder, 21 dage siden
2 måneder, 11 dage siden
En teenagers dagbog - Hold ud
Sibylle
8-2-2020 · Kære dagbog · Hvorfor giver man ikke bare op? Det er så hårdt at være stærk hele tiden. Hver gang nogen spørg mig om jeg er okay så smiler jeg ... [...]
2 måneder, 11 dage siden
2 måneder, 21 dage siden
Venneanmodning på Facebook.
Jacob1993
Kender i det med, at få en venneanmodning inde på Facebook fra en person, som man åbenbart har mødt et sted for lang tid siden, men som man ikke kan h... [...]
2 måneder, 21 dage siden
2 måneder, 23 dage siden
Fra gammelt til nyt
Turid Nielsen (Tasma)
Så er alt den jule hurlumhej endelig overstået. Det som jeg har det lidt ambivalent med, er at nu er det jul og så skal vi være så søde, rare og hjælp... [...]
2 måneder, 23 dage siden
14 dage siden
Jeg, en kvinde, godt slidt i kanter...
Bipoliv
Dette er starten på min dagbog, som jeg har lovet min jobkonsulent at lave så tit jeg orker det. Jeg er fleksjobber og har gennem de senere år haft st... [...]
14 dage siden
1 måned, 7 dage siden
og hvad er glæden egentlig?
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Rent principalt vil jeg gerne være glad, og det er jo også så nemt... at finde glæden. · For spørg man religionen er der meget at glæde sig over, og hvi... [...]
1 måned, 7 dage siden
2 måneder, 4 dage siden
Nej
Poul Brasch (Blækhuset)
Jeg var lige inde og se om nogen har kommenteret noget af mit... det var der ikke... heller ikke i dag. · Så lukkede jeg ned igen. · Jeg var lige inde og ... [...]
2 måneder, 4 dage siden
2 måneder, 27 dage siden
2023 : Dag 1
Anna Gammelgaard (SpacyHarry)
Årsskifte, tidspunktet hvor et kalenderår slutter og et nyt begynder. En tid hvor vi reflekterer og mindes det forgangne år, så vi kan forberede os på... [...]
2 måneder, 27 dage siden
17 dage siden
Er det noget eller det for tomt skr...
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Universet sorte hul. Jeg stå her uden nogen underlag midt i den sorte hul. Skygger af noget der komme nærmere · Skygge forme sig som stjerner danner sig... [...]
17 dage siden
21 dage siden
Er kreativt værksteder mental fitne...
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har længe gået og følt mig frustreret. Syntes, at der mangler noget i min hverdag. · "I tried to drink it away · I tried to put one in the air · I tried... [...]
21 dage siden
2 måneder, 20 dage siden
Omtumlet weekend
Peter
Godmorgen · Må hellere fortælle lidt fra min omtumlede weekend · Fredag ugen er slut vi tog på tur i genbruges vi skal have pakkespil pakker til årets 1. ... [...]
2 måneder, 20 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Fredagstanker
Eva340
Kære dagbog · Først og fremmest vil jeg lige starte med at sige TAK til jer der kommenterer på mine indlæg. Det er ikke altid jeg får skrevet tilbage, m... [...]
2 måneder, 22 dage siden
1 måned, 1 dag siden
Ensomhed?
Heidi Jakobsen (yakkaburu)
Idag er det lørdag. · Jeg har lige haft næsten en hel dag alene. Simon og jeg spiste morgenmad sammen men derefter tog han på fugletur med sin far og ko... [...]
1 måned, 1 dag siden