Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

4 måneder, 21 dage siden
Okay så
Turid Nielsen (Tasma)
Julen har aldrig rigtig sagt mig noget. Jeg kan godt æde mig halv fordærvet, og købe gaver til mig selv hele året. Behøver ikke en undskyldning af en højtid. Det samme med nytår. Det er i mine øjne en kollektiv drukdag - hvor det (normalt) er svært at få en taxa. Også der er jeg en fætter modsat! De
4 måneder, 21 dage siden
4 måneder, 22 dage siden
Den deprimerede psykopat, sex og ny...
Sophie Hatter (Femininum)
10 år gik der med Teak, så sprang han ud som deprimeret psykopat. Jeg brugte præcis 4 dage på at pakke alle mine ting sammen og komme væk. · Boede først et par uger hjemme hos mine forældre. Derefter var de væk en lille uges tid, i sommerhus med min søster, det gav fred og ro til mig. Der blev tænkt,
4 måneder, 22 dage siden
4 måneder, 22 dage siden
Snart jol
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg var lige nede for hurtigt at fixe lyden i et lokale fyldt med unger. Hvorfor er det, at min indre stemme mest af alt minder mig om æslet lige nu..fra at ha været rorschach. Da der kom lyd på tegnefilmen...begyndte børnene at juble og sige mit navn igen og igen.."kenny, kenny, kenny
4 måneder, 22 dage siden
4 måneder, 24 dage siden
Det kan du ikke, - nå?!
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Du ved jeg HADER når folk siger hvad jeg kan, og hvad jeg ikke kan. Så går Queen melodien "Gimme the Prize" igang i mit hoved..Du ved, før har folk sagt..du kan ikke cykle i sneen..imens jeg cyklede i sneen..Idag sagde min far så, at jeg ikke ville kunne få mit tæppe af, hvis jeg ikke
4 måneder, 24 dage siden
4 måneder, 25 dage siden
Lidt for meget stilhed og ømhed.
JetLi
Normalt nyder jeg når huset er helt stille, og jeg har det hele for mig selv. Men nu, efter lidt mere end en uge hjemme, er det næsten for stille i løbet af dagen. Telefonen har været tavs, og jeg har brugt formiddagen på at få besvaret et par mails, opdatere budgettet for næste år, og ellers være i
4 måneder, 25 dage siden
4 måneder, 26 dage siden
Gammel og temmelig slidt, men virke...
JetLi
Ja, det er selvfølgelig min computer, jeg mener. Eller en af de utallige i rækken af computere, jeg efterhånden har haft. Den dukkede frem, da jeg begyndte at lede efter julepynten på loftet sidste weekend. Og så måtte jeg lige se, om den stadig virkede - og om der måske var skjulte skatte på harddi
4 måneder, 26 dage siden
4 måneder, 27 dage siden
Tanker jeg glemmer
Sean
Jeg sveder. · Resultatet af gymnastiske udfoldelser med bold på altan. · Øvelsen er enkel, men ondskabsfuld. · Bolden ligger på gulvet, hvor tyngdekraften holden den fast med et greb, der svarer til en vægt på 20 kilo. · Opgaven er så at vriste bolden fri fra dens fængsel og løfte den til en position så lan
4 måneder, 27 dage siden
4 måneder, 27 dage siden
Te, toast og teater
Sean
Planen er at vågne tidligt, spise morgenmad og så gøre os klar til at sige farvel. · Da hendes mor ringer på, er vi kun nået til morgenmaden. · Jeg inviterer hende til at komme ind og spise morgenmad med os. · Hun accepterer og tager elevatoren op. · I entreen udveksler vi det protokolmæssige knus, hun stil
4 måneder, 27 dage siden
4 måneder, 28 dage siden
Da jeg var barn.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Som barn legede jeg tit med nabo pigerne..ihvertfald i nogle år. Tvillinger, - før den mørke tid, - tiden der skulle ødelægge alt. Jeg spillede også c64 med dem..fodbold spil. 30 år senere, var de hjemme ved mine forældre for at spørge om min hjælp. Jeg var så lige nede ved dem, for at
4 måneder, 28 dage siden
4 måneder, 29 dage siden
You look great
Sean
Telefonalarmen vækker mig lidt før kl 5 - jeg vipper fødderne ud over sengekanten, får kroppen stablet op på højkant og stavrer ud på badeværelset. Jeg sidder ned og pisser, min foretrukne modus urinalis, hvad der angiveligt gør mig til et mindretal blandt mænd. · Efter vask og tørring af hænder, som
4 måneder, 29 dage siden
5 måneder siden
Søvn og mærkelige dage
Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
Jeg kunne ikke sove i nat og jeg bliver så forfærdelig træt, hvis jeg ikke får en masse søvn løbende. Forbandet medicin. Den gør mig så træt. Min verden ramler sammen i dag og mine sanser spiller mig et pus. Jeg kan slet ingenting overskue. Det er meningen, jeg skal være frivillig i min genbrug. Men
5 måneder siden
5 måneder, 1 dag siden
dage der går :-)
Peter
Dagene går · Ordene jeg bruger · børnbørn gælder både eget blod og afdøde kærestes · børn døtre søn mm gælder både eget blod og afdøde kærestes · sviger-børn /søn /datter gælder både egne og afdød kæreste · Kæreste betyder afdøde kærest (kan simpelthen ikke få andet over min mund) · Måske hvis jeg får en ny k
5 måneder, 1 dag siden
5 måneder, 1 dag siden
syg de sidste par dage
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har lagt syg de sidste par dage. Når jeg er svagest, vækkes jeg gerne af en melodi,..A Kind of Magic, af Queen.Den sang taler til mig, den vækker noget i mig, - giver mig lyst til at bokse træne, kæmpe.. rejse mig, og tage en runde mere, for aldrig give op..kun tiden kan stoppe mig
5 måneder, 1 dag siden
5 måneder, 2 dage siden
Ting jeg skal nå
Sean
Arbejdsmændene på stilladset klumper sig sammen omkring et interimistisk bord, der, så vidt jeg kan se, er en stabel gipsplader, hvorpå vist nok en termokande og noget andet, jeg heller ikke kan se helt tydeligt, men som jeg antager er winerbrød, er midtpunkt for mændenes opmærksomhed. · Enkelte af de
5 måneder, 2 dage siden
5 måneder, 2 dage siden
Brev til dig i himlen 25
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat. · Ja så gik det jo hen og blev min fødselsdag, men jeg tror det bliver en meget stille en af dem, jeg tog en tur ud på kirkegården til dig hvor jeg tænkte på hvor dejligt det er altid var når vi var sammen på fødselsdag og jul. · På grund af som tiderne er, så bliver der jo ikke noget sam
5 måneder, 2 dage siden

Nytilkomne dagbøger

1 dag, 17 timer siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og sønd... [...]
1 dag, 17 timer siden

Populære dagbøger

13 dage siden
Jeg har lige brug for at sidde her ...
Sophie Hatter (Femininum)
Mine øjne svier og min sygdom er på tilbagetog. Jeg er absolut KUN tung i hovedet nu, præcis som jeg plejer at være hvert forår, når allergien sætter ... [...]
13 dage siden
4 dage siden
Slapt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har hjulpet lidt til med at sidde vagt idag ved eksamen, - det halve af dem jeg sad med, smuttede før tid..de mente ikke at de skull... [...]
4 dage siden
6 dage siden
Brev til dig i himlen 28
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat · Ja så er det jo i morgen jeg får min nye lejlighed, ja det har jeg jo ikke fortalt dig, men jeg flytter i en større lejlighed så det bliv... [...]
6 dage siden
5 dage siden
Det skal nok gå
Turid Nielsen (Tasma)
Afvænning, nedtrapning og afgiftning. Alt sammen noget der skal og kan gøres noget ved, og som gerne skulle udmunde sig i et vægttab. Jeg er en lyste,... [...]
5 dage siden
5 dage siden
Når hunde snakker med.
Inge Erhard (Inghard)
Vores søn tog på ferie med familien og i mellemtiden skulle vi se efter deres lille hund og kaniner for anden gang. Hunden Quak Quak, kinesisk navn, e... [...]
5 dage siden
3 dage siden
Tredje Bog started
JesperSB
Så starter jeg på en ny bog. · Den sidste endte på 57T ord. · Den er online på Amazon, under JesperSB. · (Den er Online fra 7/5, fordi jeg prøvede at pre-la... [...]
3 dage siden
1 dag, 17 timer siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og sønd... [...]
1 dag, 17 timer siden
8 timer, 46 minutter siden
Mors dag
Peter
Sidder her på mors dag. I dag er det et 1/2 år siden Karen wildrosen gik bort. · I disse minutter kørte jeg mod Hospice fuldkommen klar over det sikkert... [...]
8 timer, 46 minutter siden