Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 17 dage siden
D. 24 Juni - 2023
Pernille H. B. Jørgensen (Brammer)
Kære dagbog, hvor skal jeg dog begynde. · Det er ikke fordi jeg bare har SÅ meget at fortælle om, men fordi, at jeg faktisk ikke har noget at sige. · Jeg skrev lidt i dag, meget lidt, men dog er det jo noget, specielt i forhold til de sidste par måneder, hvor intet kom ud af mig. Jeg ved ikke helt hvad
5 måneder, 17 dage siden
5 måneder, 17 dage siden
Mulig God nyhed for verden
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg vågnede til nyheden om at lederen af wagner gruppen har vendt sig imod den russiske propaganda...vendt sig imod deres generaler. En russer der er flygtet rusland, som følger med og gennemser videoer fra wagner lederen siger, at han kaldte bakhmuth for bakhmuth, hvilket er det ukrains
5 måneder, 17 dage siden
5 måneder, 18 dage siden
Video og på en bænk
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, når der ikke lige var folk der kom for at aflevere deres chromebooks, så havde jeg en sjov video igang. Jeg lyttede til en kristen, der brugte koranen til at vise 2 muslimer hvordan deres profet, var umoralsk og ikke nogen profet.. det sjove var, at han fik disse muslimer til at gøre præ
5 måneder, 18 dage siden
5 måneder, 19 dage siden
Kold
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - rengøringsdamerne kom og skulle med bussen som sædvanlig. Jeg mobber altid en af dem, med at hun er blevet gammel, for hun skal snart på pension. Hun ynder at smide FB billeder op, af hende selv i nyt tøj..så jeg mobbede hende lidt med, at hun var blevet før model til rynkecream. Så sp
5 måneder, 19 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Introvert!
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg så en video for nogle dage siden, og den redegjorde ret præcis for, hvordan jeg har det! Det viste sig i dag igen, da det regnede her til morgen. Så jeg var nød til at søge ly under halvtaget, så jeg ikke blev våd.. Desværre stod der allerede en under halvtaget, og efter at ha kigg
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Grønlændernes nationaldag etc.
Turid Nielsen (Tasma)
I 1996 byggede de Danmarks største svømmestadion overfor nogen af vores socialbelastede boliger. Foran disse sad der - typisk - mange grønlændere og nød vejret når det var til det. Ofte var det med armløft til munden, men de hyggede sig og gjorde ingen ondt. Men da svømmestadion skulle indvies af fo
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Modgang og medgang.
Inge Erhard (Inghard)
Hvorfor kommer modgang altid sammen med mange andre ting? · Altså min mand Fritz begyndte at føle sig svindel og havde også en hurtig puls. Lægen rådede ham til at undgå kritiske situationer for ikke at få et hjerte stop. Dertil kom, at lægen rådede ham fra at køre bil og at opgive kørekortet, som ogs
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 21 dage siden
I skovens dybe stille ro
Peter
Det har været en lang sej dag. · Tidligt oppe arbejde i Aalborg og Viborg. · Hjem og ned med 2 hurtige spegepølse mad. · Så til fyraftenssang i jerlev kirke. Hmmm man kan komme til at fryse bag de tykke mure. · Vi sluttede med i skovens dybe stille ro. · Jeg tænkte på at den sang vi til Helga (Birthes bon
5 måneder, 21 dage siden
5 måneder, 21 dage siden
I still got it
str-ponzz
Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal beskrive den weekend vi lige har været igennem. Det hele føltes som en drøm. En drøm hvor vi bare dansede os gennen lørdagen. Mentalt. Fnuglette og euforiske. Kun påvirket af lette mængder alkohol, men mest høj på lykke. Kærlighed. Mellem søskende og veninder. Byen
5 måneder, 21 dage siden
5 måneder, 21 dage siden
Snart ferie
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg glæder mig til ferien. Jeg glæder mig til, at være mig selv. Jeg drømmer stadig om at starte min ateist kanal, som også kommer til at indeholde min filosofi.. det der er udover. F.eks når jeg kommer til at tænke over hvorfor jeg har gjort som jeg har gjort, nu hvor mine ord er skarpe
5 måneder, 21 dage siden
5 måneder, 21 dage siden
Henvisning min bare røv
Turid Nielsen (Tasma)
Selv om jeg pænt sagde nej tak, så lagde lægen en henvisning ind i systemet til en psykolog. Ved ikke om han får ekstra i honorar for dette. Hmm... · Har prøvet forskellige for år tilbage, og rent ud sagt - tidsspild i mit univers! Mine tanker og følelser er jeg ikke bleg for at dele med dem jeg kende
5 måneder, 21 dage siden
5 måneder, 22 dage siden
hvad der er, og hvad der var
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Jeg løber, jeg eksisterer i takt med mine hurtige åndedræt der giver tegn om liv. MIT liv, som jeg har klaret mig igennem i nu 20 år, selvstændigt og alene. Jeg løber og erkender at jeg er i live, jeg lever for mig selv for de 20 år må ikke gå til spilde. Mine lange, uafklarede, stadig kæmpende kamp
5 måneder, 22 dage siden
5 måneder, 23 dage siden
Billard
Peter
Godmorgen her er vi vågnet på Als vi sover hos Linda efter linedans afslutning i går. Jeg har hentet rundstykker og Birthe står i køkkenet orner jordbær. Linda og familie sover endnu. · Det blev en god afslutning på linedans vi var på værtshuset "kom tit " fik smørrebrød senere blev det til billard s
5 måneder, 23 dage siden
5 måneder, 24 dage siden
Et syn for guderne
Turid Nielsen (Tasma)
Vi bor så dejligt over for en skov, som vi benytter daglig til gåture med vores lille Emma. Grundet vores belægning, er der meget fuglekvidder heromkring. Noget jeg nyder i fulde drag. MEN... Jeg har en panisk angst for dem. Det uforudsigelige bask med vingerne, og ingen kontrol over hvor de lander
5 måneder, 24 dage siden
5 måneder, 24 dage siden
Den værste dag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har haft mange dårlige dage, og jeg er blevet udsat for meget, og er blevet hakket på af nederdrægtige mennesker i årevis. Det at jeg stadig er her, og ikke forlængst er død skyldes mine forældre, - der har været et åndehul, et sted hvor der var lys, når alt omkring mig var mørkt.
5 måneder, 24 dage siden

Nytilkomne dagbøger

14 dage siden
Endnu en dag i mit magiske liv
Cloe 03
Kan du skabe magi ? · Hverdags magi ! · Kan du fylde dit liv med skægge fornøjlige , finurlige , spændende og kreative ting ? · Kan du omformeden grå hverda... [...]
14 dage siden
13 dage siden
Alle disse dage som kaldes livet !
Cloe 03
Kære dagbog · Jeg vågnede med solskin i øjnene i November · Solen strøg min kind og hviskede Godmorgen · Den hviskede Det bliver en pisse lækker dag i dag! · ... [...]
13 dage siden
12 dage siden
Jeg må stramme op
Cloe 03
Kære dagbog · Jeg synes livet er pragtfuldt · Jeg føler mig godt tilpas i tilværelsen i dag · Der er så meget nyt at opleve · At erfare · Så mange skønne mennes... [...]
12 dage siden
13 dage siden
Aften stemning
Cloe 03
Det sner på Fyn · Vi ser ud på de hvide kolde forfriskende dun som langsomt falder ned fra himlen · Åh Ja · Nu kommer Kulden den friske luft · Blidheden · Roen · ... [...]
13 dage siden
8 dage siden
Mit ønske gik i opfyldelse
Cloe 03
Kære dagbog · jeg bad for mere sne og nu har det sneet hele dagen uden stop . · Gaden er helt dækket med sne og alt er smukt og hvidt · Bilerne kører langso... [...]
8 dage siden

Populære dagbøger

2 måneder, 28 dage siden
hytteost
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - I går købte jeg en hytteost og en proteindrik til min mor. Jeg kan se, at hun ikke spiser så meget lige pt, så jeg tænkte at det måske k... [...]
2 måneder, 28 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
En rigtig god nyhed. Perfekt start ...
Jacob1993
Så det er ved at være lidt længe siden at jeg sidst har skrevet et dagbogsindlæg, men vil gerne dele en rigtig god nyhed, som kom igår. Efter den sids... [...]
2 måneder, 17 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Min weekend
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg overvejede at køre en tur til Tyskland og handle. Specielt efter øl (Tuborg selvfølgelig) til vores julefrokost med familien. Så på literprisen de... [...]
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 24 dage siden
Fjolsets fodspor, 1000 år senere
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, lørdag d. 15 oktober 2023, · jeg loggede første gang ind på Fyldepennen i vistnok 2019 - jeg havde ellers i mange år holdt mig fra alt der ... [...]
1 måned, 24 dage siden
2 måneder, 27 dage siden
Hvorfor helvede gør de det?
Ann R. Sørensen (Savanti)
Må lige have det her ud. Nå så lige et opslag på tik tok med en ko der var løbet lumsk jeg tror den kæmpede for sit liv for der blev sagt den lige var... [...]
2 måneder, 27 dage siden
1 måned, 3 dage siden
Min uge
Peter
Tidlig morgen dagene flyver let fra mig.kan jeg overhovedet huske dagene der er gået? · Tirsdag var jeg nordpå ud over arbejdet fik jeg besøgt min søste... [...]
1 måned, 3 dage siden
2 måneder, 22 dage siden
Bedre sent end aldrig.
JetLi
Så er weekenden ved at være passeret. Hold fast der har været tryk på det sidste par uger. Men vi har da været heldige med det herlige sensommervejr. ... [...]
2 måneder, 22 dage siden
2 måneder, 13 dage siden
Når der er engle til stede.
Inge Erhard (Inghard)
Det skete for et par år siden. Fritz min mand mistede sin pengepung. For 2 dage søgte vi overalt i huset og kørte også et par steder hen uden resultat... [...]
2 måneder, 13 dage siden
14 dage siden
Endnu en dag i mit magiske liv
Cloe 03
Kan du skabe magi ? · Hverdags magi ! · Kan du fylde dit liv med skægge fornøjlige , finurlige , spændende og kreative ting ? · Kan du omformeden grå hverda... [...]
14 dage siden
2 måneder, 8 dage siden
klokken slår snart 01:00
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Jeg bryder mig om mørke, og jeg frygter den samtidig. · Jeg bryder mig om stilheden; tanken om at alle er svundet ind i deres trygge madrasser, mens jeg... [...]
2 måneder, 8 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Stilhed efter storm
Nomi Tusindfryd (Nomi på vrangen)
Vejret blev lige præcis det jeg har gået og ventet og håbet på. Måske ikke al den sol jeg var stillet i udsigt, men ok jeg nød min tur i skoven. · Jeg l... [...]
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 11 dage siden
Tiden der suser fra en og alle ople...
Skriverkunstner
Jeg vil begynde med at fortælle om mit nye kapitel i eventyret uden ende, den kender vi jo nok alle sammen et eller andet sted og det er jo meget pass... [...]
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 14 dage siden
Tiden går, men jeg kommer ingen veg...
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Tiden går, men jeg kommer ingen vegne · Tager den samme opvask i børnehaven igen og igen · Hvér dag en 1,5 time kan jeg tage ud af dagen med dette job. · De... [...]
1 måned, 14 dage siden
7 dage siden
D. 2 December - 2023
Pernille H. B. Jørgensen (Brammer)
Kære dagbog, hvor er det dog længe siden. · Frygt ej dog! Alt er vel og godt hos mig, dog er disse ord det meste jeg har skrevet i flere måneder, hvilke... [...]
7 dage siden