Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 24 dage siden
Dating Sjov
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - sætter lige lidt phil Collins over med both sides of the story. · Du ved, if you cant join them, Beat them! En kvinde havde startet en debat, ved navn forventninger. Havde skrevet at hun forventede ærlighed, kærlighed og at manden har styr på sit :) mit svar som er det første svar, - at
5 måneder, 24 dage siden
5 måneder, 26 dage siden
Ulogiske folk
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så jeg havde lige en, der viser folks typiske stupiditet. En som tænker med føleler og ikke rationelt. · Vedkommende kommer med en side, hvor et link ikke virker. Jeg kan se at linket ikke virker, og at det ikke er hendes chromebooks skyld. Hun forstår det ikke..fordi damen der hsr siden e
5 måneder, 26 dage siden
5 måneder, 27 dage siden
Bass, - lidt house og et ansigt.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Lige en kort opdatering :) jeg tænkte jeg lige ville prøve at lave en bas version af en af mine gamle sange. prøve at se, om jeg kan finde denne dybe stemme, og optage mit forsøg. Jeg har haft det sjovt med at lave min stemme om, siden jeg var barn.. fra mickey mouse, som børn faktisk
5 måneder, 27 dage siden
5 måneder, 27 dage siden
Lidt bedre
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - det går bedre med halsen nu, - jeg har ellers ikke haft det godt hele dagen.. men det er som om det letter nu.. Jeg var hurtigt i aldi i dag, - hvad skal man gøre ellers.. selv om jeg var syg, var jeg nød til at hente noget.. Jeg har stadig en svag hovedpine, - men jeg har heller ikke
5 måneder, 27 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
Ændring af skrive type
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Perfekt til det uperfekt · Fik en besked flere gang af den samme person en anden sted om hvad går du i tanke om med digte sprog dit sprog · Jeg har først nu nærmeste mig tanken om på den måde jeg elsker se ting pakket ind i finere formulering både som fotoes og film og poesi jeg altid tænk jeg har noget
5 måneder, 28 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
Om kærlighed fra indien.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - vedkommende fra indien siger, at denne er en pige.. der er single og kan lide lyserødt (sure, - er lidt ligeglad) ret standard, så det kan være løgn, det kan også være rigtigt... det er dog lige gyldig uanset hvad. Vedkommende skrev, at kærlighed ikke er dårligt.. jeg vil vise mit svar
5 måneder, 28 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
hovedpine og ingen søvn
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har stadig ikke kunnet sove, for slim der sætter sig når jeg forsøger. Det har bevirket, at jeg har en tiltagende hovedpine. · Jeg var dog forbi FB, - og så et traditionelt indlæg, der var lige til højrebenet. Det var den klassiske med, at nogle var racister fordi de kritiserede en
5 måneder, 28 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
Argh for syv søren da også
Turid Nielsen (Tasma)
For noget tid siden var jeg så uheldig at ramme et rådyr imens jeg var på arbejde. Heldigvis døde den på stedet. Selv om det ville være meget være hvis det var et menneske, så er det ikke sjovt. Har kørt et godt stykke over 2.00,000 km, så har jeg været heldig ikke at gøre det før. RIP · For det ikke
5 måneder, 28 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

2 måneder, 24 dage siden
En stjerne. Fuck...!!
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg kan fornemme, og en sagde det også til mig, at min nye leder ser mig som en stjerne. Det må jeg indrømme, at jeg ikke bryder mig så ... [...]
2 måneder, 24 dage siden
2 måneder, 23 dage siden
Jeg, en kvinde, godt slidt i kanter...
Bipoliv
Dette er starten på min dagbog, som jeg har lovet min jobkonsulent at lave så tit jeg orker det. Jeg er fleksjobber og har gennem de senere år haft st... [...]
2 måneder, 23 dage siden
2 måneder, 28 dage siden
Fred. 10 marts 2023
Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
Det var nok den sjoveste opgave fotograf og jeg kom på i går. · Vi skulle konstruere et Titanic lign. Foto, hvor jeg skal stå i samme positur men med et... [...]
2 måneder, 28 dage siden
2 måneder, 4 dage siden
Ny plan
Turid Nielsen (Tasma)
Den dejlige mand alias min ægtemand fylder jo 60 år sidst i maj. Tanken var at bortføre ham til udlandet, men er kommet på andre tanker. Vil holde en ... [...]
2 måneder, 4 dage siden
2 måneder, 26 dage siden
Er det noget eller det for tomt skr...
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Universet sorte hul. Jeg stå her uden nogen underlag midt i den sorte hul. Skygger af noget der komme nærmere · Skygge forme sig som stjerner danner sig... [...]
2 måneder, 26 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Veninder
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Lad os kalde min veninde som bor i alene i kbh for Sasha · og hende jeg bor med for Marie · Jeg besøgte Sasha med Marie i weekenden · Glædende bobler var ov... [...]
1 måned, 5 dage siden
2 måneder, 3 dage siden
På indkøb.
Inge Erhard (Inghard)
Min mand og jeg var på indkøb. Da vi prøvede at åbne bilen med trykkeren, virkede den ikke, men den kunne åbnes med nøglen, og vi fik varerne ind i bi... [...]
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder siden
Påskeferie.
Jacob1993
Den sidste dagbog blev skrevet for nogle måneder siden efterhånden. · Jeg har påskeferie i denne uge inden der kommer den normale og travle hverdagsstru... [...]
2 måneder siden
2 måneder, 25 dage siden
12-3-23
Laura Hegelund
Jeg tænker på en drøm, hvor du stadig ser forelsket på mig. Jeg tænker på en fugl som vibrerer under dit blik og sender bølger i blodet. Jeg tænker på... [...]
2 måneder, 25 dage siden
23 dage siden
Krøller næse
Peter
Krøller næse når jeg kysser, ja der er ingen grænser for hvad jeg skal høre. Det ser ud til du ikke kan lide det. · Måske ligger den lige der at dybt in... [...]
23 dage siden
1 måned, 20 dage siden
Med sorgen som inspiration
str-ponzz
Det har lige slået mig at det til december er 20 år siden jeg begyndte at skrive dagbog her. 20 år! · Da var jeg i slutningen af 20'erne og var så småt ... [...]
1 måned, 20 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Kvinden på toget
Rayana Khamzatova (RKhamzatova)
Jeg var overrasket over, hvordan hun så naturligt og frivilligt satte sig overfor mig med sin søn ved siden, der måske var lidt for energisk og frisk ... [...]
1 måned, 19 dage siden
13 dage siden
Nul Alkohol nul tobak.
Thor Windelboe (Torrion)
Har bestilt esmøger spist nikotin tyggegummi og drukket 3 pilsner idag. · har malet 2 akvareller og haft besøg af specialgruppen fra odsherred og været ... [...]
13 dage siden
2 måneder, 1 dag siden
Danefae
Lisso
En lille reklame - jeg ved ikke, hvad folk er til rent musisk, men der er et lille band fra Aalborg, som går lige i hjertekulen. De er en forunderlig ... [...]
2 måneder, 1 dag siden
1 måned, 2 dage siden
Hånd i hånd
Jessica Nielsen (Wonderland)
Det er blevet mig bekendt, at jeg fremstår ret så dyster her på siden. Det er godt, da det er de dystre kroge i mit sind, jeg udfolder i mine skribler... [...]
1 måned, 2 dage siden