Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 4 måneder siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
8 år siden
Hej dagbog, - Mørket er tilbage. Har sat "Flume" over.

Jeg står ikke op fordi jeg glæder mig til dagen. Jeg står ikke op fordi jeg håber. Jeg er uden glæde, men forsøger stadig at være smilende på arbejdet. Det er mørkt, - Jeg ved jeg har vundet, og dette er min chance for at få mest mulig ud af min præmie. Alt for mange vandt over hovedet ikke, og måske burde jeg ikke beklage mig over at vinde, og sidde med ved bordet. Problemet er bare, at jeg har og altid har haft et eneste ønske, og det er præcis det ønske jeg aldrig får opfyldt. Jeg har ingen ønsker om at være populær, eller at ha evner inden for alt muligt. Det gør mig ikke glad, men jeg står op, fordi jeg ved, at jeg når dagen er omme, har gjort mindst et menneske glad..aldrig mig selv. Bon Iver "i cant make you love me" - den naturlige efterfølger..Jeg har bestilt nogle øreringe og halskæder til min mor, - de så pæne ud. Jeg købte et par marcipan æg til dem idag..jeg kan ikke blive glad selv, men jeg kan stadig gøre andre glade. But, i cant make you love me...

Jeg har mest lyst til at græde når jeg er alene. De andre tidspunkter holder jeg det tilbage, pakker det sammen og holder det indvendigt.

Min gudfar døde forresten for nogle uger siden, - han boede i göteborg. Jeg har kun set og snakket med ham et par gange. Sådan er det med vores gevinst, på et tidspunkt er vores eneste chance forbi, - nogen siger, min far kaldte det engang for at blive høstet. Han havde 2 store drenge, og havde opnået noget.

you broke my heart.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mørkt er publiceret 06/03-2018 18:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.