Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
12 år siden
Et digt
Peter Munk (...
6 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
3 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
5 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
5 år siden
I Galaksen og se Titanic ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg bagte ham en fucking ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
1 år, 6 måneder siden
Jeg shavede mine øjenbryn...
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
Hej dagbog, - Mørket er tilbage. Har sat "Flume" over.

Jeg står ikke op fordi jeg glæder mig til dagen. Jeg står ikke op fordi jeg håber. Jeg er uden glæde, men forsøger stadig at være smilende på arbejdet. Det er mørkt, - Jeg ved jeg har vundet, og dette er min chance for at få mest mulig ud af min præmie. Alt for mange vandt over hovedet ikke, og måske burde jeg ikke beklage mig over at vinde, og sidde med ved bordet. Problemet er bare, at jeg har og altid har haft et eneste ønske, og det er præcis det ønske jeg aldrig får opfyldt. Jeg har ingen ønsker om at være populær, eller at ha evner inden for alt muligt. Det gør mig ikke glad, men jeg står op, fordi jeg ved, at jeg når dagen er omme, har gjort mindst et menneske glad..aldrig mig selv. Bon Iver "i cant make you love me" - den naturlige efterfølger..Jeg har bestilt nogle øreringe og halskæder til min mor, - de så pæne ud. Jeg købte et par marcipan æg til dem idag..jeg kan ikke blive glad selv, men jeg kan stadig gøre andre glade. But, i cant make you love me...

Jeg har mest lyst til at græde når jeg er alene. De andre tidspunkter holder jeg det tilbage, pakker det sammen og holder det indvendigt.

Min gudfar døde forresten for nogle uger siden, - han boede i göteborg. Jeg har kun set og snakket med ham et par gange. Sådan er det med vores gevinst, på et tidspunkt er vores eneste chance forbi, - nogen siger, min far kaldte det engang for at blive høstet. Han havde 2 store drenge, og havde opnået noget.

you broke my heart.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mørkt er publiceret 06/03-2018 18:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.