Når der er ekstra pres på de eksekutive funktioner

Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
8 år siden
Træt
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
7 år siden
Da jeg skulle hurtigt ud af døren torsdag morgen (efter en utæt-blender-smoothie-all-over-the-place-incident) glemte jeg min jakke. Og selv om jeg tilbragte langt størstedelen af min dag i bilen eller i et mødelokale, og kun måtte døje forårskulden på små ture fra bil til dør og retur, så trak kulden ind i min kuldeskære krop, og gav en led virus en undskyldning for at gå amok. Så nu er det snot, host og nys, og vupti - der røg balancen i nervesystemet, den indre ro og det forkromede overblik.
Min hjerne holder sin egen lille fest og den har inviteret sine venner: stress, angst og depression! Jeg VED godt, at det er en midlertidig tilstand! Jeg VED godt at jeg ikke er deprimeret og at stressen lige så stille forlader min hjerne i takt med at virusen forlader min krop. Ligesom når jeg får min menstruation, eller jeg har dyrket for hård motion. Jeg VED det godt! Jeg VED det godt! Jeg kan bare ikke mærke det!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når der er ekstra pres på de eksekutive funktioner er publiceret 16/04-2018 23:35 af Tantelillas adhd-dagbog.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.