Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
5 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
5 år siden
En mission i livet
Salomon
6 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
4 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
6 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
4 år siden
Hej Dagbog, - Folk kan tænke hvad de vil, men de overvejer åbenbart aldrig, hvad andre tænker om dem. Jeg hader når folk tror, at man skal være på en bestemt måde overfor dem og deres børn. Men jeg er ikke på arbejde, og i min fritid gider jeg ikke børn der tror de skal hilse på mig. jeg må indrømme, når forældre så mener at de skal tvinge mig til at hilse, så bør de passe lidt på..for måske er min salut, ikke lige den hilsen de ønsker deres børn skal modtage. Jeg vil helst bare lades være i fred, uden at skulle tvinges til at reagere på andres lort.

Jeg ved godt folk bliver sure over det :) men det kan de gøre til tonerne fra verdens mindste violin. Jeg giver blot det tilbage, som folk har givet mig. intet. you love me, and i shall show you love. you hate me, and i shall hate you back..you give me nothing, and i shall repay you in kind.

20:31 - Jeg har lige unsubbed en af de kanaler jeg plejer at se. Idag var emnet de 52 køn, og dem i studiet og modsne i kanalen, turde ikke diskutere det med folk. De lukkede i stedet ned for folk, - og da nogle klagede over at der ikke var ytringsfrihed, så sagde de bare..at nej, det var der ikke. Ok. - en kanal der ikke går ind for ytringsfrihed, kan jeg ikke støtte. Det er så klart, at folk der ikke har gode argumenter, tør ikke diskutere og vil bare præke.

Som jeg ser det, så er der reelt 2 køn. mand eller kvinde. - med mindre man er født med en genfejl..hvilket de færreste er. Det er meget muligt, at folk vil gøre alt for at være noget andet, - og det er i orden med mig..men det ændre ikke på de fakta der er givet fra naturen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen interesse er publiceret 06/05-2018 14:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.