Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
7 dage siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Man skulle være Taxa chauffør var der engang en mand der skrev !! Om det er et optimalt erhverv kan diskuteres, specielt efter at man undtagelsesvis har huseret rundt på landevejene en hel nat !! JEG BLIVER ALDRIG NAT CHAUFFØR !!

Jeg er ikke bange for at begive mig ud i nattens mørke. Jeg bliver tit spurt om hvordan at jeg som kvinde tør køre om natten. eller når jeg kører manden hjem - Ja sådan et job skal min kone i hvert fald ikke have !! Hmm
Med de ting jeg er vidne til i gade billedet eller når man læser avisen om vold, overfald eller voltægter, skulle jeg også være bange for at gå over gaden. Jeg har valgt ikke at fokusere på hvad der kan ske og i stedet på hvad der sker.
Jeg fik engang en overhaling af min far, plus nogle kollegaer pga. at jeg var løbet efter en der stak af regningen !! Jeg blev simpelthen så tosset på manden, at han kunne tillade sig det. total mangel på respekt.Det skulle han ikke slippe af sted fra !! Jeg fik også fat i manden, godt fuld var han jo. greb fat i hans trøje og svang han ned i noget buskads. Og så siger folk at jeg skulle være bange for at blive overfaldet..
Nå men der lå han så, med et fast greb om hans pung og jammede at jeg bare kunne ringe efter politiet. Biltelefonen lå selvfølgelig i bilen, og jeg var godt klar over at når jeg vendte ryggen til manden ville han smutte. Så jeg fortalte ham i store vendinger om min mening vedr. hans mangel på respekt for andres arbejde, og så gik jeg.. Ganske rigtig forsvandt han også med det samme han var kommet på benene igen. Jeg burde være klogere end at gribe til sådan en handling, specielt efter at min far har fået brækket næsen 2 gange.
I nat havde jeg alt fra let berusede ældre ægtepar der havde været til bryllup. til unge dumme fyre, der var overbevist om at jeg havde medvirket i en pornofilm !! Og så var der også dem der troede at de var de eneste i hele byen som skulle have en Taxa, selv om at der havde været en total udsolgt koncert.. Det kunne ikke være ret og rimeligt at de skulle vente.. Det er meget stor forskel på hvordan man skal placere sig mht. at få ture. Nogle distrikter er gode om dagen, men ikke om natten !! Det gav mig lidt start problemer. Men jeg er i bund og grund tilfreds med min indkørsel.
Stor respekt til dem der vil og orker at køre om natten, men jeg holder mig til dagkørsel !!

Mht. at det med dem der ikke vil have deres partner til at køre om natten. Tror jeg at det bunder i gensidig respekt og tillid. Jeg har oplevet chauffører der er stoppet pga. at deres partner ikke kunne acceptere deres erhverv. De mener at der er for mange chancer for at være utro.. Herre gud hvis det er det man ønsker, er der ikke noget erhverv der er sikker !!
Når jeg skal drille min far, siger jeg til ham - at jeg er side stillet med prostituerede. Jeg kører kunderne frem og tilbage, lige så langt at de har penge. Det over stiger den humor han i forvejen ikke har ret meget af..

Nå men jeg vil ud og ordne bilen, så den er klar til at min far kommer og henter den !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nattens dronning !! er publiceret 26/10-2003 15:50 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.