Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
brænde
Peter
8 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg har fået en lang snak med min mand vedr. " Min kære svigermor". Det er jo noget af et rodet forhold og han kan udmærket forstå at jeg har det svært med hvordan jeg skal forholde mig til hende.
Men som han sagde. Måtte det også føles noget af et nederlag for hende at se han har det godt, og er glad for det liv han har fået efter det han havde sammen med hendes datter. Og samtidig se hendes datter, som har boet sammen med 3 forskellige mænd siden deres brud..hvor af hun har et barn med den ene. Plus det løse hun har haft kørerne.
Hendes mor og min svigerfar har købt et hus, så hun og ungerne have et tag over hovedet, efter at hun måtte gå på tvang med et hus som hun havde sammen med den mand, som hun også har et barn sammen med. Min svigermor er meget stolt af at hendes datter har taget sig en uddannelse, imens at hun har haft 3 børn at skulle tage vare på. men når resten af hendes liv ligner et rodebutik er hun også nød til at trække det positive frem.
Hendes andet problem troede han lå i, at for mig er en skovl en skovl og en spade en spade. Hvis der er noget der gør mig ked af det eller vred siger jeg det. Jeg er meget dårlig til at skjule mine føler.Det har jeg gjort i for mange år !! Og på et tidspunkt var det også ved at få en høj pris.
Jeg har svært ved at forstå at en mand som min svigerfar som er forretningsmand, Og min svigermor som er ansat i et handelsfirma, ikke forstår at en aftale er en aftale. og at alle parter skal være indforstået. Hvis de udøvede den samme opførsel som de gør privat, var de blevet fyret for langt tid siden.
Jeg er ikke så blå øjet at jeg godt forstår hendes dilemma. Jeg kan godt se at når hendes datter beklager sig nød over hvor dum og forfærdelig en eks mand hun har, så står hun som en lus imellem to negle og skal prøve at forholde sig neutral..Men til hendes ros, har hun stort set også gjort det..
Kun en gang er der blevet ringet til os. og det var svigerfar der legede bussemand !! Den mindste af deres drenge havde ikke fået fødselsdags gave fra os. Og hvordan kunne vi da være sådan i mod ham !! Knægten havde bare glemt at fortælle hele historien der hjemme, da han var kommet i krydsforhør.
Sagen var den, at vi var ved at sætte hans værelse i stand. Med nyt loft, gulv og tapet.. Så det var en stor rodebutik. Han "Den mindste" er meget dårlig til at aktivere sig selv.( Her får han ikke lov til at bruge computeren eller se tv hele tiden ) Han finder på fødselsdag eller julegaver ved at kikke i reklame bladene. Så det er ikke inderlige ønsker han har. Men mere impuls !! Det har også betydet at han ikke har brugt de gaver vi har købt til ham ret meget.
Derfor lavede vi en aftale med ham, at han ventede til hans værelse var i orden. Plus at hvis han ikke kunne finde på hvad han virkelig ønskede sig. Kunne vi lave en konto til ham, hvor vi satte de penge ind, som vi ellers ville bruge på fødselsdags gaven. Og så kunne han senere vejle imellem at købe noget han virkelig ønskede sig, eller sparre dem op til noget større.Det indvilgede han i, og syndes at det var en god ide !! Men den del af historien var ikke kommet videre. Svigerfar troede at værelset måske var hans gave !! Så måtte jeg lige makere og fortælle at det værelse skulle sættes i stand alligevel, og at jeg hverken kunne drømme om at give tapet eller tøj i julegave.Jeg hadede selv at få bløde pakker. Så det er kun hvis de specielt har ønskes sig det, at de får det..
Min svigermor ar faktisk alle svigerbørns skræk. Hvis barnebarnet lige pludselig ikke vil spise æggehviden i ægget skal hun nok tage det. eller hvis barnet siger av, er hun der som et lyn og det er vel nok synd. Noget de kære børn har regnet ud for længe siden. Men da min søn glemte, at han kun havde fået lov til at drikke EN øl under en familie fest. Og endte med at blive fuld og lå og sov ude på toilettet. Kom hun ikke engang ud og så til ham !! Men han er jo heller ikke hendes blodsbarn !!
Godt nok vil mine egne børn altid stå mit hjerte nærmest, som min mands hans, Sådan vil og skal det også være. Men jeg nære store følelser for hans drenge, og er ligeså bekymret når der sker noget med hans, som med mine egne.
Men en ting er helt sikker. Jeg vil ALDRIG gøre forskel hvis jeg en dag får bonus børnebørn.. Det er jo ikke deres valg.

Min anden svigermor og hendes engelske ven, var lige på gennem rejse i går inden de skulle videre mod England. De kommer tilbage engang i slutningen af december for at holde jul hos os. Det glæder jeg mig meget til. Specielt fordi at min svigerfar ikke har prøvet at holde dansk jul før..Sidste år gik vi alle rundt om juletræet med hver vores sanghæfte. Vi havde bare ikke været opmærksomme på, at teksten ikke var ens. så det havde vi meget sjovt ud af !!

Nå men jeg skal have hentet den næst mindste af mine børn.. Hunden !! Den er ved dyrlægen for at få renset tænder og klippet negle. Jeg tror næsten at jeg har det værre end den har det når den skal aflever sådan et sted. UGH

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Svigermor om igen !! er publiceret 22/10-2003 16:08 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.