20 år siden

Den kære svigermor

Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 12 dage siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Nu sidder jeg her og kan ikke blive klog på mig selv, mine tanker eller følelser !!
Svigerfar kom med drengene i dag, havde heller ikke regnet med at svigermor havde lyst til at komme. Okay hun var sammen med olle, og der havde vist været en mindre diskussion i går aftes pga. at den ældre dame følte sig forbi gået.
Jeg spurte min svigerfar, om svigermor var sur på mig efter det jeg havde sagt til dem sidste gang !! Hvor til han svarede - Uanset hvad der bliver sagt om hendes BLODSBØRN tager hun det meget nær. Men det er som regel kun i nuet at hun kan være meget oprevet, hun bærer ikke nag !! Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal tolke eller takle den.

Der kører en amerikansk tv serie som jeg mener hedder - Et umage par !! Den handler om et ungt par og deres indbyrdes problemer, og så deres kære svigerforældre. Kvindes svigermor er en tro kopi af min, ikke kun i være måde men også i udsende.
Men jeg tror fordi at jeg reagere meget kraftig på hende og hendes måde at være på, er fordi at hun er en direkte modsætning af mig.
Jeg har den holdning at vi alle er født med røven bar, og der er ingen lommer i den sidste skjorte når vi skal her fra. Så hvorfor hæve os selv over andre !! Et eller andet sted har vi jo alle brug for hinanden, direktøren var jo ikke meget værd hvis han ikke havde nogen på gulvet.. Osv.

Min søn ringede i går. Han kommer til byen sammen med hans far i morgen og spurte til hvornår jeg havde fri, for han ville gerne sige hej. Han kunne bare ringe for så tog jeg fri !! Endnu en af fordelene ved at arbejde for farmand... Så snart at der er et eller andet med børnebørnene kan ALT lade sig gøre.
Jeg glæder mig til at se ham. Jeg har ham kun hjemme hver fjerde uge. Han har hjemme weekend hver 14 dag. Men pga. at hans far bor i Sønderjylland, har vi valgt at skriftens til at have ham i stedet for at dele weekenderne op. Det ville være synd at han skulle bruge det meste af weekenderne til at rejse frem og tilbage. Og så også for at skåne ham. Han har meget svært skift og skulle omstille sig. For selv om hans far og jeg ser meget ens på mange ting. Er det alligevel en omvæltning for ham.

Nå men jeg vil være lidt social med resten af familien !! De ser vist golf i fjernsynet, Hmm

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den kære svigermor er publiceret 18/10-2003 16:28 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.