Gode karakterer og en forstuvet fod.

Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
19 dage siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Det er efterhånden længe siden, at jeg har skrevet herinde, så jeg tænker - at det er en god idé at gøre det nu. :)

For at starte en del tid tilbage, så gik jeg på uddannelsen som SOSU assistent, men jeg endte med at blive syg og få det dårligt til sidst, så jeg var væk i 3 uger, og så fik jeg lavet en aftale med min uddannelses konsulent om at stoppe på uddannelsen, men at jeg havde mulighed for at søge ind igen. Jeg gennemførte grundforløbet og fik et enkelt kort hovedforløb før praktikken, så tja - men jeg fandt ud af via nogle blodprøver hos lægen, at jeg havde lavt stofskifte pga. hashimotos. Så jeg tager min daglige morgenpille hver dag. Dog kan jeg endnu ingen forskel mærke.

Men da jeg så var meldt ud af uddannelsen, ville jeg ikke bare sidde ned på min fladerøv og glo, så jeg meldte mig til nogle fag på VUC, og der valgte jeg naturvidenskab G, matematik FED (for tredje gang) og samfundsfag D. Så langt så godt. Grunden til at jeg valgte matematik på det niveau igen var, at første gang tog jeg slet ingen eksamener, anden gang tog jeg kun den skriftlige, så ja, jeg skulle jo have den mundtlige og helst forbedre den skriftlige en del, for jeg fik kun 02 sidst. Så håber da i hvert fald på et 4 eller 7 tal.

Men det er jo så også fint nok at komme i gang på en anden måde, en måde kroppen også kan følge lidt med i.

Så der har lige været eksamener, mangler dog stadig samfundsfag som først ligger i januar. Så jeg har juleferie nu. Men dagen før min skriftlige eksamen, var jeg så uheldig, at jeg væltede på knallert og forstuvede min fod og samtidig fik et hold i nakken og forslået det meste af kroppen. Kan stadig mærkes.

Men jeg fik da kommet til den skriftlige eksamen alligevel, det skulle jeg bare. Så er jeg spændt på karakteren til januar. :) Og så i sidste uge var jeg til to mundtlige eksamener. Først var jeg til naturvidenskab, hvor jeg havde valgt emnet "jordklodens opbygning". :D Jeg fik et flot 10 tal, men jeg havde nu kun forventet et 4 eller 7 tal, så at jeg fik 10, det var jeg ret overrasket over. Jeg blev i hvert fald glad. :D

Så op til min matematik mundtlige eksamen, havde jeg mareridt. Jeg vidste, at jeg stadig manglede at lave en opgave til eksamen og printe ud og lægge på usb pind. Så jeg drømte, at jeg skulle til denne eksamen, og jeg gik og ventede og det var efterhånden min tur, og så pludselig opdager jeg, at jeg hverken har printet min synopsis ud eller lagt opgaven på min usb pind. Så jeg går jo fuldstændig i panik og ender så med at vågne og have det sådan halv dårligt. Men jeg fik lavet min opgave og fik printet og gjort ved, så jeg bare vidste, at de ting var i orden.

Så da jeg kom til eksamen, var jeg klar, men jeg havde det på en måde halv skidt. Jeg tænkte virkelig bare, at det her skulle overståes. Men selvom jeg fik det sådan dårligt og havde det her mareridt dagen før eksamen, så gik det faktisk rigtig godt. Jeg fik sgu 12. En ting jeg aldrig nogensinde troede, at jeg skulle opnå.

For da jeg gik i folkeskole, fik jeg altid 00 eller 02 - ikke de bedste karakterer. Men da jeg tog g niveaus matematik, fik jeg jo 10, jeg var tæt på at få 12, men der var lige nogle ting, der gjorde, at jeg fik 10. Men der var jeg stadig utrolig stolt og glad. Men denne gang at jeg ligefrem fik 12. Jeg vidste sgu ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg var i hvert fald bare super glad. Jeg er det stadig. Men det er en mærkelig følelse, men samtidig også rar. :D

Så nu er jeg sådan set klar til den sidste eksamen, og så skal jeg have engelsk FED, naturvidenskab FED og historie D (historie bliver som fjern undervisning). Men det skal sikkert nok blive godt. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gode karakterer og en forstuvet fod. er publiceret 17/12-2018 21:49 af Camilla Ahlehuus (HK4ever).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.