Daglig snak om vægttab

Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Hej dagbog, - Jeg bliver næsten hverdag spurgt om, hvor meget jeg dog har tabt mig, og hvordan jeg har kunnet gøre det. Folk synes det er utroligt, også tilføjer de gerne, at de blot mangler at få smidt et par kilo, men at de har svært ved at føle sig motiveret til det. Jeg forstår dem godt, - Jeg var ved at dø af overvægt, inden jeg gjorde noget ved det.faktisk bragte jeg mig selv derud, da jeg i de sidste 20 år, kun i få måneder af gangen har oplevet at være tilfreds med livet. Det slog mig dog, at uanset hvor dårlig verden den er, så er intetheden ikke et plus. Livet er muligheden for, at få det bedste ud af en lorte situation. Livet er det eneste vi ved vi har, så man kan ikke prøve noget bagefter.

Nå, men tilbage til vægttabet, - det andet var min motivation, eller dele af den. Hvordan kan jeg holde mig væk fra de søde sager? nemt, - og det siger jeg, selv om jeg spiste 1 vingummi hjemme ved mine forældre. Det er i orden at spise en vingummi,. så længe man ikke spiser flere og gør det til en vane af fylde i hovedet. hvis man vil overleve, så er det vind eller forsvind..Jamen, hvad når andre så sidder der og spiser kage..og spørger om du ikke også vil ha et rigtigt godt stykke fra bageren..tja, så fortæller man dem, at det minuts ekstra nydelige de måske får, det kræver mange minutters ekstra arbejde for at tage af igen. Det er ikke det værd..måske spolere du deres lyst til kage :) det var ikke meningen, men hvis de vil friste dig..må du godt, lave skår i deres nydelse..siger de intet til dig, - siger du intet til dem..et Nej tak, kan være nok. Til syvende og sidst, er det dit ansvar hvad du putter i din egen mund..og deres ansvar hvad de putter i deres.

til sidst vil jeg igen sige, at vrede er en ok følelse, fuld på højde med andre følelser..hvis den hjælper dig til, at komme fremad. Vis dem der ikke troede på dig, at du kan det du sætter dig for..Livet knalder til dig, sparker dig ned..kom op! kæmp, livet er ikke en dans på roser for de fleste af os..kæmp eller dø..der findes kun livet.

igen, jeg ved godt at folk hylder de positive følelser..dem de kalder positive, - men alle føleser er som jeg ser det positive, og kan bruges til formål. Vrede er ligeså god som glæde,.selvmedlidenhed, kan man ikke bruge..den kommer man ikke så langt med. igen, - If life delt you a bad hand, - then you take that hand, and raise hell with it.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Daglig snak om vægttab er publiceret 14/01-2019 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.