1 år, 3 måneder siden

en ny achivement

Hundetræning
Chellepigen
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
2 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
7 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
2 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
7 år siden
Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
2 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
5 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
11 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
12 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
9 måneder, 23 dage siden
Hej dagbog, - jeg fik som sagt tilføjet 2 nye spille venner igår. Idag var jeg så inde for at skyde igen, på graveyard banen. En bane jeg er kommet langt i, men aldrig har haft held i at tage hverken alene eller sammen med andre..sammen med andre plejer det at gå¨værre. Plejer, for det var ikke idag. Idag mødte jeg en, som ligesom mig intet sagde. Han lod sine pistoler og sine evner tale for ham. Der stod vi, sidde om side og tog hver eneste bølge af monstre efter bølge. Jeg havde næsten ramme garanti, og jeg skød mit bedste spil til dato. Jeg kunne sigte til 2 sider af gangen med hver min pitol, og ramme knoppen af begge de monstre, jeg skød efter. Vi mistede hver et liv..men vi havde 5 til at starte med, og skød de ekstra liv ind vi kunne..så vi var aldrig nede på få liv. Da det hele var færdig, de 12 runder overstået..stod vi begge der, - han saluterede mig, som tegn på respekt, og jeg gjorde det samme..i tællingen havde han skudt nogle få mere end mig,..men jeg havde ramt bedre end ham..hvilket jeg kunne se, fordi jeg havde fået flere point..der gives ekstra point, når man skyder knoppen af igen og igen.

Åh ja, og uplay skrev lige tilbage..NU virker mit star trek bridge crew!!! YEES! det er et spil, hvor man kan spille med 3 andre..ligesom skydespillet..men hvor man hver har en funktion på et rumskib fra star trek. Det ligner at man sidder der..det er så fedt..

ligesom Moss spillet er det..som jeg gennemførte. Nu har jeg en lille musse figur stående i mit oculus home. Mit hjem er indrettet som en pirat hytte..med udsigt over havet og havnen med flere skibe der lægger til kaj.

Iaften skal jeg spille med folkene fra guilden..world of warcraft, hvilket er en flad fornemmelse når man er blevet så vandt til VR spil..og at være inde i spillet..i stedet for blot at sidde og kigge på en skærm..som man så godt nok styrer, imodsætning til de almindelige tv kiggere.

Jeg tænker over det igen og igen..VR er det bedste jeg nogen sinde har købt. Så langt man er nået, så langt man endnu kan nå..men vi står på tærsklen til fri VR..uden at være bundet med et kabel til sin computer..om få måneder sker det for alvor..om få år..vil det grafisk være så utroligt, at det får alt andet til at se udateret ud.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en ny achivement er publiceret 14/02-2019 18:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.