9 måneder, 20 dage siden

Projekt hobbyrum

Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
6 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
11 måneder, 14 dage siden
En god aften
Bastian
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
6 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
4 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
5 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
6 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Nu kunne jeg ikke vente længere. To Billy reoler, den slags man kan købe i Ikea, skulle flyttes fra et rum til et andet.
Jeg havde ellers lovet mig selv at jeg ville vente til en af mine kære børn kom forbi og hjalp mig. Men mor her, har jo altid været en gør det selv kvinde, så jeg smøg ærmerne op og tog fat. Først bar jeg alle hylderne ind i det værelse reolen skulle stå i, og derefter skruede jeg lågerne af. Så var der bare selve skroget tilbage, og det måtte jeg forsigtigt vippe ned, så jeg kunne få det gennem døråbningen ud til gangen. Da jeg igen havde fået rejst reolen op ude i gangen, kunne jeg derefter trække den på et håndklæde hen til det rum, hvor den skulle ind i, og så var det ellers bare om igen, at vælte den lidt for at balancere den gennem døråbningen. Hurra det lykkedes. Endnu engang måtte jeg gøre det samme med den anden reol.
Hvor var det dog skønt at få de reoler på plads i mit hobbyrum. Jeg er superglad for mit kombi hobbyrum og spisestue, for så kan jeg i dagligdagen bruge spisebordet til arbejdsbord, men nu kan jeg vist snart heller ikke presse mere ind i det rum.
Det har godt nok været en fornøjelse, at få lidt mere styr på alle mine hobbybøger og andet diverse dippedutter, men nu venter der garanteret en skideballe fra mine unger, når de ser jeg selv har flyttet rundt på møblementet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Projekt hobbyrum er publiceret 23/10-2019 23:45 af Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.