lad dem sidde

Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Hej dagbog, jeg læste lige en forside fra endnu en kvinde, - der mente at hvis man ikke skrev til dem, så smuttede de bare igen. Ok, - min første tanke var, ok..men lad nu ikke døren ramme dig i røven, - mit store spørgsmål er blot, hvordan virker den strategi for dig? : ) jeg ved godt de får en del breve fra mænd der ønsker sex, - super :) men det er åbenbart ikke nok, ellers sad de der nok ikke stadig.

Jeg fik lige barberet mig selv, så¨jeg kan holde min nye stil. jeg skal se, om jeg ikke kan nå en runde beat saber, inden jeg streamer live fra star wars spillet, hvor jeg er blevet guild master. Sjovt nok, går det aldrig så godt når jeg ikke konstant leder dem..og sender dem beskeder. Denne uge, hvor jeg lod en anden gøre det..får vi kun 8 stjener max..sidst da jeg ledte dem, fik vi 11, - og jeg har lavet en plan for, hvordan vi får 12. Der er en, der troede vi ikke havde behov for discord..for som han siger, hvis vi bare alle gør det, der skal gøres..ja super, - hvis vi alle gjorde det, - hvis vi alle vandt en million i lotte, ville alting være så godt..men det her er den virkelig verden, og folk glemmer..så derfor har de brug for en, der minder dem om, at de lige skal nå at sætte deres tropper ind..

Jeg har blandt andet en kirug i min guild, fra danmark..folk kommer fra alle mulige samfundslag, - og jeg er lederen..folk virker meget glade for mig, som leder..who would have known.. Som sagt, jeg har ikke før i tiden tænkt, at jeg skulle være leder for noget som helst..men efter jeg fik mig slanket, så har jeg ændret mig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lad dem sidde er publiceret 10/11-2019 14:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.