Siden sidst 2014-2019

En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 9 måneder siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 6 måneder siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Hej, det er mig igen :D

Jeg har oplevet en hel del siden sidst jeg var inde på den her side.
Det var rigtigt spændende at se mine gamle skriveøvelser og rigtigt deprimerende at læse lidt fra mine tidligere dagbøger, da de mindede mig om en tid, jeg helst vil glemme, hvis jeg kunne.

Fortiden spøger stadig, men heldigvis er jeg blevet bedre til at håndtere den.
Med hensyn til familien går det bedre med den, men ikke helt perfekt.

For eksempel er jeg blevet tante til en sød lille prinsesse, født i februar 2018.
Jeg har besøgt hende nogle gange og forsøgt at skabe en god kontakt til min storesøster og hendes mand, men som sædvanlig har jeg været ustabil nok til at ødelægge det for mig og derefter hurtigt gemt mig med halen mellem benene igen. Det er bare lige at tage mig sammen og komme af sted igen, lade være med at tage sorgerne på forskud.

Siden 2014 har jeg fået en anden 10. klasses eksamen med bedre mundtlige karakterer og en fornuftig holdning til eksamener. Jeg har leget ping pong mellem aktivering via jobcenteret og skole, og kan nu også stolt kalde mig det sjældne "erhvervsassistent", der kom af at gå på Kombineret Ungdomsuddannelse. Jeg har prøvet at bruge en skruemaskine (Virkelig voldsom tingest, jeg var virkelig kylling efter to skruer og måtte have hjælp til de resterende) og jeg har fået bygget lidt til lejligheden, der skal med videre når jeg en dag flytter i større eller måske, gisp, endelig får et kørekort og rocker #Vanlife :D

Jeg har det langt bedre mentalt end jeg havde det tilbage i 2014, da jeg har fået psykologhjælp og samtidig også har arbejdet meget med mig selv via KUU og nogle tilbud, kommunen har til sådan nogle som mig.
Jeg har også fået diagnosen Aspergers, men som sædvanlig ser jeg ikke umiddelbart noget der er spot on på mig. Jeg har mange interesser og det er få af dem jeg går rigtigt i dybden med (mest for at få info til at bruge til fanfics). Samtidig har jeg også taget afstand til alle de problemer, mine omgivelser har, og jeg er positivt indstillet på at få succes med at være voksen og ansvarsfuld :)

Jeg har stadig en del problemer med fremmøde på skole, mens jeg har været mere stabil i praktik i forbindelse med KUU samt et kort stunt med at være frivillig på det lokale arkiv, men jeg tror meget på at jeg ville kunne lykkes med min uddannelse inden jeg bliver 30 (Hvis jeg er heldig, er mit sidste år mens jeg er 30 år).

Nå men... Jeg ville bare smide en bette opdatering, der sikkert var langt mere positiv en den sidste, jeg smed i 2014. Bare så I også ved lidt om hvordan det er gået siden da og at jeg i det mindste ikke har gjort noget dumt... Udover at være mig selv :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Siden sidst 2014-2019 er publiceret 08/12-2019 00:54 af Kischii Hikikomori (Talan).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.