3 måneder, 11 dage siden

Ung

Titte bøhh
Racuelle Hei...
5 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
3 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
7 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
5 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
3 år siden
Førtidspensionist VS Samf...
Kianna Kitte...
1 år, 3 måneder siden
At se tilbage
Simone Krist...
5 år siden
Hej dagbog, endnu en alt for ung pige begyndte at skrive til mig. Jeg har ikke nogen interesse i dem, - de viser sig altid som værende umodne, også selv om de selv tror noget andet. Det værste er, at folk jeg er på alder med, ikke er interesseret i mig så, for de tror ikke på min alder. Endnu en idag troede ikke på, at jeg snart fylder 43. Forever young. Alt for mange har skudt mig til alt fra 27 til omkring først i 30erne...så mange, at det ikke blot er et forsøg på at være flink..desuden, det er kun noget man siger til kvinder.

Heh, hende rengørings damen jeg snakker med, skal snart på pension..hun føler sig alene..så derfor snakker jeg med hende..yep, jeg ved nogle tror, at jeg altid holder mig for mig selv..men, folk kender mig ikke.

Anyway, hun driller stadig med, at jeg skal finde mig en kæreste..så jeg kan blive styrret..det kommer ikke til at ske..nobody controlls me..så snakkede vi, da jeg gik langsomt..og så drillede jeg lidt tilbage med..at hun er begyndt at gå langsom på sine ældre dage..for et år siden var det hende der gik hurtigst...nu er det mig..om hun har brug for stok...eller om det bare er fordi hun har sat røv for tidlig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ung er publiceret 20/02-2020 00:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.