4 måneder, 18 dage siden

Den Dovne Stratek

13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
7 år siden
Kreativ rumdeler...
Kianna Kitte...
2 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
5 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
4 år siden
Det der med novellekonkur...
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
10 måneder, 16 dage siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
5 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
3 år siden
The same old storie
Julia Stampe
2 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
3 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg har nok altid været doven, og jeg forbliver altid doven. Der er en del Shikamaru Nara i mig, - for dem der har set Naruto. jeg husker da jeg var barn, og vi ikke længere måtte løbe de 3 kilometer til den afslutningsdag vi havde hvert år, inden en uges ferie. Alle de andre var helt hooked på at nu skulle de løbe 10 kilometer, de syntes det var sejt..og de ville gerne fremstå som seje..jeg bad om de 3 kilometer..nå det måtte jeg ikke få..men jeg kunne få de 5 kilometer. Jeg husker det tydeligt, - jeg vidste, at når løbet var forbi og vi var i mål, så måtte vi tage hjem..running is such a drag, - when you can just do nothing.

anyway, - Jeg er jo stadig guild leder..første gang jeg aktivt har givet mig selv ekstra arbejde. Jeg ved ikke hvad der er gået galt..anyway, folk i guilden siger til mig..at jeg er en god leder..så jeg fortalte dem, at det er første gang jeg nogen sinde har haft snitten oppe, for at gøre en ekstra indsat for noget som helst..

Jeg har altid levet efter doktrinen om, at kun idioter giver sig selv ekstra arbejde. så var der en igår, der ikke kunne besejre et event..hvilket betød, at han ikke kunne få belønningen af spillet..som er en god figur. Jeg kiggede lidt på hans hold, og analyserede dem..lavede så en youtube video, hvor jeg brugte det samme hold..og besejrede eventet let. han kiggede så på denne video..og øjeblikke efter, havde han nu også besejret eventet. Det gav mig lidt ekstra arbejde, at lave video'en til ham..life is such a drag..

ååh ja, - igår da jeg kom hjem..var der en der var blevet skudt i en blok nær mig..manden var død..jeg kunne se på alle dem der stod udenfor opgangene..en 30 folk, - hvilken person type det sikkert handlede om, som havde været involveret, enten som offer..eller som attentatmand. Det viste sig senere at holde stik. Som sagt, 1 person gjorde..at jeg nu igen bor i en ghetto..men da en af disse nu er dræbt..og en anden fængslet..er der 2 personer mindre..ryger stedet så nu af ghetto listen? og hvor underligt er det ikke, at manden der gjorde det, får dobbelt straf..pga 1 person er arbejdsløs..

Jeg er nok lidt ligeglad med folk, men det betyder ikke at jeg hader folk..det virker bare som om, at folk ikke er lige for loven.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den Dovne Stratek er publiceret 25/02-2020 15:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.