Sommerregn
Regitze Møbi...
10 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
12 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg var lige til noget standup show, igennem VR. Det var comedy central i usa jeg så, igennem VR. Desværre var det ikke sjovt, - den ene efter den anden kommer på, i et 10 minutters forløb. Men intet af det de sagde, var sjovt. Jeg sprang over alle kvinderne, - deres tema'er er gerne super kedelige.

Så begyndte jeg istedet at kigge på en boksekamp på VR, - men tja..de stod bare der og fedtede rundt..efter få minutter var der dømt "BOOOOOORING" - videre...Der er ikke rigtig noget sjovt mere..så kørte jeg laurens krauss's a univers from nothing igennem...imens jeg spillede..hmm..et fladt univers..jeg havde altid forstillet mig, at universet mere var som en bold der udvidede sig..for hvis det er fladt..hvad er der så på den anden side..da ingenting ikke kan eksistere, må der være noget..ingenting er et koncept vi har skabt, for at kunne trække noget fra..men der er altid noget..Niels bohr fik ret over einstein..spooky.

Jeg har ændret min søgning, - så de fleste går videre..jeg er så træt..ingen håb, ingen humor mere..og alt det jeg skulle igang med orker jeg ikke..

jeg har fået set game of throwns. Folk brokker sig over sæson 8, - og ja, den var noget anderledes end de andre sæsoner..kvinden jeg nærede så meget håb til, viste sig at blive ligeså ond som hendes far havde været..all it takes to get to evil, is one bad day, - thats how far removed people are from it. One bad day..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen humor er publiceret 01/03-2020 18:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.