1 år, 6 måneder siden

Fyldt med fejllogik

Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
Op på den hest!
Bastian
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
5 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
4 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
4 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
3 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
6 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg ser fejllogik alle vegne. F.eks folk der sammenligner andre sygdomme med corvid, - og lader som om, at den ikke er så farlig..fordi der er færre der er døde af den..De har ikke fattet noget som helst af, hvad der foregår i verden. Jeg har været nød til at diskutere det med en del, der simpelthen har misset en simpel pointe. Grunden til, at dødstallen ikke har været så højt, er ikke at sygdommen ikke er farlig..der er en dødelighed på 6% pt, og 16% er kritisk ramte. - Ja, jeg har styr på mine tal. En normal influenza har dræbt mange flere..og det får folk til at tro, at den ikke er farlig. De glemmer at stille sig et enkelt spørgsmål, - hvad har man gjort for at indæmme en normal influenza..i forhold til, hvad man har gjort for at indæmme corvid. Hvis du ikke tror, at det har haft en effekt, så kan jeg linke dig en video, der i detaljer forklare..hvad der sker med en sygdoms sprednings chancer, når folk pludselig bliver opmærksom på denne..og dermed bliver slut resultatet også færre døde...hvorfor tror du, at de fleste der er døde, kommer fra kina..de 3000 af alle omkring 3300 - inden alarm klokken lød, og folk blev opmærksom på denne sygdom..at begynde at snakke om trafikdræbte er NONSENS! - whataboutism af værste skuffe..noget andet frygtelig, gør ikke virusen bedre..og ved trafik dræbte kan vi også gøre noget..men der er interesser der forhindre det..sæt farten ned! ha sikkerhedssele på..anyway,- der er selvfølgelig også interesser i, at folk ikke går i panik over sygdommen, - du ser det på aktie kurserne..uden at sige at det er sådan, virker det lidt som om, at nogen mente..let the peon's die..we dont just want money, we want all the money..

En skrev til mig idag, og jeg var ligeså pæn indvendig som udvendig..svarede, - det ved jeg sgu ikke, - hvad gør en pæn? er det når man tilbringer dagen med at hjælpe andre, og man derfor bliver hilst på, når man går forbi? er det når man husker at kramme sin mor, hver gang man har besøgt hende? fordi man skal huske, at sætte pris på den man holder af, imens man har dem. - sådan er livet..vi er her kun i kort tid, og vi skal alle miste hinanden på en eller anden måde..

Husk, denne tekst bør spilles sammen med "the Heavy- " this ain't No place for no hero" I am not good, i am not evil..i am what ever you ask me to be, by your actions..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fyldt med fejllogik er publiceret 05/03-2020 15:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.