håb
Halina Abram...
4 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
19 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
4 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
7 år siden
Den gamle gartner
Peter
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
7 år siden
Hej dagbog, endnu et par kvinder har henvendt sig til mig..men ja, må indrømmen, at jeg er mere ligeglad nu. I used to care but, things have changed...tit er det kvinder der har haft det sjovt, og nu bare vil "settle" for the nice guy.

Læste lige om dødsantallet i italien, - det virker skræmmende.

Også gav jeg mig til at diskutere med en muslim, som mente at ateister måtter være nihilistiske. Ikke rigtig, livet er det eneste vi har..det eneste der betyder noget for os..hvad vi vil fylde dette liv med er op til os. Ååh og så var vi så arrogante..ok, så det er arrogant, at mene at er betydningsløse universalt set, ikke for os selv..at hverken jorden eller noget som helst andet i den naturlige verden er skabt med os i tankerne..imodsætning til f.ek kristne som så ikke er så arrogante, når de mener de er skabt i deres guds billede? Seriøst?

Så begyndte han med, at hvis jeg ikke har en sjæl..så måtte jeg være en maskine..nope! Jeg biologisk set et menneske, at postulere at nogen har en sjæl, er noget de skal bevise overhovedet eksistere. For noget findes ikke, blot fordi man tror det gør..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så mange er publiceret 21/03-2020 19:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.