Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
23 dage siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg tænker på, om folk ved, at vi kun er ved at trykke reset på den globale sygdoms knap. Selv hvis vi knækker kurven, så snart vi går igang igen..med at mødes..begynder den at spredes igen..dette kan potentiel fjerne en procentdel af verdens befolkning..aka, flere end der nogen sinde er døde i anden verdens krig.

Det er slemt det her..ud over det..hvis denne virus mutere..som viruser nemt kan..så kan det gå langt mere galt..ikke at det i forvejen er til at "kimse af"

18:51 - jeg glemte at sige, at min hjælper fra arbejdet ringede til mig idag. Hendes computer virkede ikke..og den sagde 4 bip lyde. Så vidste jeg, at den var gal med Ramene. Hun brugte så lige 5 minutter på at åbne computeren..sådan noget har hun gjort før..men hun vidste ikke hvor ram klodsen sad..og hvordan den så ud..så hun sendte mig et billede af computeren..ok mange billeder af den..for de var nærmest umuligt at se, hvor ram klodsen sad, på den afstand hun tog billedet..men det lykkes til sidst for mig, at spotte den eneste mulighed for, hvor den kunne være..det tog lidt tid..hvis bare hun havde taget nogle billeder lidt tættere på..anyway, da jeg fik lokaliseret rammen over billeder..fik hun hevet den ud..og sendte mig et billede af den..2gb stod der på den..ok, det var ikke meget..hvad billedet ikke viste var..at computeren indeholdt 6 gb ialt..det læste hun så op..ok...jamen så var der jo stadig 4gb i computeren..og så bad jeg hende starte computeren igen..Nej, den brænder ikke sammen af, at den er åben imens man gør det..med alt det støv i den..kunne den trænge til en lille børste..for det kunne nemt være, at det kun var den ene ram klods der var brændt af..enten 4'eren eller 2eren..og det viste sig, at det var de 2gb..som hun havde fået op..computeren virkede nu! nu vil hun så købe sig en anden..men det gør det lettere for hende, at overflytte hendes files. problem løst..det var lidt sjovt, at fixe en computer fra isolationen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Reset er publiceret 23/03-2020 15:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.