Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Det er ikke let
Baru
2 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - Som barn legede jeg tit med nabo pigerne..ihvertfald i nogle år. Tvillinger, - før den mørke tid, - tiden der skulle ødelægge alt. Jeg spillede også c64 med dem..fodbold spil. 30 år senere, var de hjemme ved mine forældre for at spørge om min hjælp. Jeg var så lige nede ved dem, for at fixe deres printer problem. - Det var ikke det store..De lever sammen.. Noget siger mig, at årene heller ikke har været så gode ved dem...men de har altid haft hinanden. De spurgte mig bagefter, om jeg skulle ha noget for det..nej...sagde jeg..jeg hjælper gerne. De kan bare skrive, hvis de har brug for hjælp til andet. Jeg er Kenny..Nabo drengen de kom over for at lege med. De snakker om, at de selv havde spillet computer c64, men at den ikke virkede mere..jeg fortalte dem lidt om den udvikling der havde været, om at der nu var VR...på visse områder, sad de fast i 1980erne..

De snakkede om, at de plejede at få hjælp af deres fætter..men han havde ikke svaret dem. Jeg tænker ikke han har haft lyst..de har vist ikke det bedste forhold til deres familie mere...

anyway, jeg sagde som sagt, at de bare kunne skrive hvis de havde brug for hjælp..de tænkte på at købe et nyt tv..om jeg kunne hjælpe med at få det ordnet..jo :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Da jeg var barn. er publiceret 12/12-2020 15:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.