Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
8 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
10 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
4 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Det starter med..

Grey! Jeg er dælme godt nok stolt af, at jeg turde ringe til ham i går, og fortælle ham, at jeg er glad for at have mødt ham. Piv hamrende stolt.

Huset! Fik mailet til advokaten. Han tager sagen, når han møder ind på job på mandag sikkert, hvis han da har tid. Pointen er, at det er sendt afsted.

Arbejde! En af mine to bedste kollegaer sagde op i går. Det er dælme godt nok nitten! Der er sket et skred i opgaverne, og folk vælger at flytte med. Opsigelsen kom, da han fandt ud af at jeg havde fået forhandlet en bedre løn end ham, til trods for manglende erfaring. Jeg forstår det godt. Så godt. Men det er ærgerligt. Vi arbejder heldigvis sammen i andre sammenhænge også, som man jo gør som selvstændig, men for pokker! De bedste opgaver, var sammen med ham.

Heste! Det vil bare ikke falde helt på plads! Det bøvler med rammerne omkring konkurrence-hesten og de to små er endt et sted hvor der for alvor bliver taget ved, rent prismæssigt. Av av av. 4400,- for en måneds opstaldning, det er rundt regnet 2500,- mere end vi aftalte.. Må lige have talt med dem, og fundet gamle beskeder frem.. Øv.. Magter ærllgt talt ikke mere bøvl på den front.

Familie! Passer sig selv, som de nu gør. Min mor og far futter videre, min søster, niece og søsters mand er kommet meget mere på banen efter jeg er rykket herover. Det lækkert at have dem tæt på igen.

Hund: Hvad pokker skulle jeg dog gøre uden! Frisk luft i litervis, gode km i et ellers lidt for stillesiddende liv. Bliver gennem ham mindet om præcis HVOR meget energi jeg egentlig har.. Begyndt at løbe lidt igen.. Så lækkert!

Fysik: Søster og jeg har meldt os til booty/core træning her i januar. Søster anbefalede hende, så nu prøver vi. Der er smidt 179 - efter projektet, herregud. Jeg glæder mig til at komme igang, til at dele noget, med hende igen. Det bliver hårdt - og forhåbentlig giver det et passende pænt resultat - set bagfra ????

Fremtiden består af:
Arbejde, heste, familie, motion, Grey og salg af huset. Om det så bliver til Teak eller tredjepart - jeg er flintrende ligeglad..
Grey? Jeg håber dælme han rykker op på prioriteringslisten.. Helst, af sig selv..

Godt nytår

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 9 timer inde i 2021.. er publiceret 01/01-2021 09:09 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.