Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
5 måneder, 11 dage siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
2 måneder, 27 dage siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Det starter med..

Grey! Jeg er dælme godt nok stolt af, at jeg turde ringe til ham i går, og fortælle ham, at jeg er glad for at have mødt ham. Piv hamrende stolt.

Huset! Fik mailet til advokaten. Han tager sagen, når han møder ind på job på mandag sikkert, hvis han da har tid. Pointen er, at det er sendt afsted.

Arbejde! En af mine to bedste kollegaer sagde op i går. Det er dælme godt nok nitten! Der er sket et skred i opgaverne, og folk vælger at flytte med. Opsigelsen kom, da han fandt ud af at jeg havde fået forhandlet en bedre løn end ham, til trods for manglende erfaring. Jeg forstår det godt. Så godt. Men det er ærgerligt. Vi arbejder heldigvis sammen i andre sammenhænge også, som man jo gør som selvstændig, men for pokker! De bedste opgaver, var sammen med ham.

Heste! Det vil bare ikke falde helt på plads! Det bøvler med rammerne omkring konkurrence-hesten og de to små er endt et sted hvor der for alvor bliver taget ved, rent prismæssigt. Av av av. 4400,- for en måneds opstaldning, det er rundt regnet 2500,- mere end vi aftalte.. Må lige have talt med dem, og fundet gamle beskeder frem.. Øv.. Magter ærllgt talt ikke mere bøvl på den front.

Familie! Passer sig selv, som de nu gør. Min mor og far futter videre, min søster, niece og søsters mand er kommet meget mere på banen efter jeg er rykket herover. Det lækkert at have dem tæt på igen.

Hund: Hvad pokker skulle jeg dog gøre uden! Frisk luft i litervis, gode km i et ellers lidt for stillesiddende liv. Bliver gennem ham mindet om præcis HVOR meget energi jeg egentlig har.. Begyndt at løbe lidt igen.. Så lækkert!

Fysik: Søster og jeg har meldt os til booty/core træning her i januar. Søster anbefalede hende, så nu prøver vi. Der er smidt 179 - efter projektet, herregud. Jeg glæder mig til at komme igang, til at dele noget, med hende igen. Det bliver hårdt - og forhåbentlig giver det et passende pænt resultat - set bagfra ????

Fremtiden består af:
Arbejde, heste, familie, motion, Grey og salg af huset. Om det så bliver til Teak eller tredjepart - jeg er flintrende ligeglad..
Grey? Jeg håber dælme han rykker op på prioriteringslisten.. Helst, af sig selv..

Godt nytår

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 9 timer inde i 2021.. er publiceret 01/01-2021 09:09 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.