9 måneder, 29 dage siden

Jeg kunne bare ikke lade være..

More wants more
Tine Sønder ...
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
7 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
7 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
6 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
6 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
8 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
6 år siden
Juletid
Gittepigen
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
2 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Mødtes med Grey i skoven i går.

Forventede intet i forhold til flirt, kys eller kram, men ville vildt gerne have hans besyv med i forhold det nye hus jeg er faldet pladask for.

Tog kaffe med, så var hænderne ligesom beskæftigede.

Hans øjne var funklende blå og jeg nåede kun lige præcis at kravle ud af min bil, drille ham med hans koneraket af en Peugeot før han krammede og kyssede på mig.

Vi gik i skoven, Grey drak sin kaffe og jeg drak min varme kakao. Der blev holdt masser af pauser, til kys og kram, men holdt mine forventninger fuldkommen i skak. Det var vigtigt for mig at få snakket med ham om det skide boligkøb.

Endte det med sex alligevel? Ja, det gjorde det.. Uventet, men uhyrligt tiltrængt da der først var lagt i brændeovnen til løjer.

Det bedste? Den sms der kom da jeg kom hjem.. "Det havde jeg ikke lige regnet med da jeg kørte hjemmefra, men jeg kunne simpelthen ikke lade være."
Det kan man tolke som man vil, men de efterfølgende beskeder og snakkene bagefter.. Der er ikke noget at tage fejl af.. Vi aftalte bagefter, at næste gang vi skulle ses, måtte det altså være indendørs.. Han vil sindssygt gerne herud igen snart, for at slappe af, men omvendt skal ungerne lige retur til deres skolegang og deres dage er så vidt jeg ved ikke helt lange nok til, at det kan svare sig at køre herud.

Det var en god dag, en god oplevelse, god sex i frostgrader, gode kys, gode krammere, gode diskussioner og god varm kakao..

Forventningerne om en fremtid med Grey er væk, men jeg er ikke færdig med ham. Jeg er bare ikke færdig. Jeg har ikke fået nok af hans hjerne, hans intellekt - og tydeligvis heller ikke hans krop.

Synes jeg det går godt? Tjek!

Var på Tinder-date med en halv italiener. På papiret perfekt - i virkeligheden bare RØV kedelig. Kæmper lige lidt med at slippe af med ham igen. Synes det er synd for ham, at han blev så vild med mig, så hurtigt. Nå - der skal kysses mange frøer, som man siger.
Tror læringen her må være, at jeg ikke er færdig med Grey endnu - og så længe jeg ikke er færdig med ham, giver det meget lidt mening for mig, at forsøge at inddrage en eller anden anden i mit liv. Kridtstregen skal i så fald være tegnet gevaldigt op igen, that's for sure. Jeg har brug for venner - ikke tilfældige mennesker at kysse på.

Corona? Fis nu bare af, for pokker..!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg kunne bare ikke lade være.. er publiceret 08/02-2021 14:45 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.