Der sker hele tiden - om ikke andet, så lidt..

Svaler hviler i tagskægge...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 20 dage siden
SSO - stress
RachelBlack
9 år siden
H er ét brudt otte-tal, R...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 3 dage siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
2 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
5 år siden
Jeg ser dig, og du fascin...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 24 dage siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
8 år siden
Det er ikke let
Baru
10 måneder, 12 dage siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
8 måneder, 9 dage siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
7 år siden
skulderklap
Jette Peters...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
14 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
5 år siden
i bad med Noa
Peter
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 11 måneder siden
1-09
Halina Abram...
5 år siden
Så gik tiden..

Jeg er træt af Grey - vi har ikke snakket sammen i et par uger nu - men det er fint.
Han er dampet ud af mine tanker lige så stille og roligt.

Jeg er faldet til ro. Panikken har lagt sig og jeg kan mærke at jeg ånder og hviler meget mere i mig selv. Det er så lækkert. Jeg har stadig langt i mål, men jeg er godt på vej nu.

Huset er faldet på plads - banken arbejder på sagen, mangler bare pengene fra advokaten, og så bøvler hans nye bank lidt med at det nye ikke skal stå i VORES navn, men udelukkende i hans. Ikke et problem jeg ikke kan håndtere og jeg er vild med at der bare er ro på mit hjerte. Det hamrer ikke ud at brystet på mig, jeg føler ingen uro, ingenting - det er bare endnu et issue, der skal løses, ligesom alt det andet.

Jeg har afsluttet mit forløb hos mig psykolog.. Ganske få samtaler handlede om Teak, få om Grey, og resten om forholdet til mine forældre. Den bobble sprang forleden. Jeg har købt det her hus, og købsaftalen landede så på min mors bord. Hun ringede fluks og var ked af det og spurgte hvornår jeg havde tænkt mig at fortælle hvad der foregik i mit liv.

Jeg...
...tabte...
...sutten
fuldkommen...

Vi taler ikke om de store ting der sker i livet - for det gør vi aldrig. De køber ny bil - ingen snakker om det, før den lige pludselig står i indkørslen. Vi snakker generelt ikke om noget som helst, for helvede bryder løs hver gang - i fordømmende kommentarer. Det magter jeg ikke - og jeg fik sagt fra den her gang.

Jeg mangler kun min far nu. Han må få det samme glatte lag, lære - indse - at jeg er 34 år gammel nu - og ikke 14. Der må komme respekt på bordet, i stedet for manipulation. Jeg ved godt jeg formentlig kan ændre lige præcis ingenting, det skal de selv arbejde med og det er 60+ års dårlige vaner vi er oppe imod, så jeg forventer ingenting, men håber på bare en smule forståelse. Jeg kan godt leve med at smile, når de falder tilbage igen..

Lørdag står den på date i Horsens. Jeg glæder mig. Først syntes jeg egentlig ikke der var det vilde ved den her fyr - han fortalte ikke rigtig noget om sig selv, han var ikke rigtig "på".. Så jeg brokkede mig godt og grundigt til min veninde.. Og i løbet af det brokkeri, indså jeg så ellers, at han jo altså HAVDE givet en hel masse.. Han er en god far for hans lille datter, når han ellers har hende hver anden weekend. Han vil gerne have hende endnu mere, men det er bedst hun har en fast base hos hendes mor, så længe hun er lille.
Jeg blev i helt godt humør af den samtale, og lige siden har vi givet den gas på Snap. Der er sat en quest igang. Fuldfører man den, får man massage. Jeg skal nå 400 squats. Han skal nå 300 armbøjninger, 100 squats og en ordentlig omgang mavetræning - mest fordi han kan tror jeg, men sjovt er det - og AV AV mine lårbasser.. De er tydeligvis ikke vandt til alt den udfordring, men jeg kæmper på, for jeg skal dælme have den massage!!

Opmærksomheden giver bedre nattesøvn oveni, men det er bare en bonus.
Det er rart at få slappet af.

Glæder mig til at se ham - men nu tager vi lige en date, før vi sætter et navn på. Jeg er inviteret op til ham i Horsens, hvor jeg skal lave mad til os, mens han står for indkøb, underholdning og godt selskab. Spurgte om han havde piskeris og gear til pandekager.. Ingen piskeris, tilbød ham at han kunne røre dejen sammen med en gaffel. Han træner, så jeg tippede på at armen måtte være stærk nok. Det gad han ikke, så forleden fik jeg en snap af den elpisker han har tænkt sig at købe ind til formålet. Det er uskyldigt, sødt og ligetil. Han er flyttet fra eksen og er startet fuldkommen forfra, hvilket forklarer det temmelig ringe udstyrede køkken.

Er lidt bekymret for mit lille verdensfirma i øjeblikket, synes ikke helt jeg lander de opgaver jeg synes jeg trænger til - men så kom min ene kunde lige ind fra højre og sørgede da godt nok for at jeg fik noget at svede over.

Jeg føler mig heldig. Jeg tror ikke på gud, men engang imellem er det godt nok svært at tro på, at der ikke er nogen der sidder og holder hånden over mig et sted.

Solen skinner, vejret er smukt, men det er frostvejr igen..

God dag derude.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Der sker hele tiden - om ikke andet, så lidt.. er publiceret 05/03-2021 11:27 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.