Folk bliver ikke bedre.

Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej dagbog, - først fik jeg svaret på et indlæg på fjæsen omkring en der var ligeglad med hvide mænd. Som om hudfarven har noget at sige..den amerikanske " for mange hvide mænd med magt" ..øh, velkommen til Danmark. I øvrigt er livet og verden ikke fair, hvis den var, ville nogen ikke ha mere talent for noget end andre.

Så snakkede jeg også med en kvinde...i guder, - hun er ikke lige mig..hun fortalte at hun var gået fra manden, fordi han var blevet syg..og så handlede det pludselig for meget om ham, og ikke hende og børnene. Her damn words.. i medgang og modgang er vist afgået ved døden..til fordel for.. me first ;)

Engang imellem bliver man glad for at være single..man kan gøre hvad man vil..og kigger man på det, så er der ikke rigtig brug for en partner mere..tja, ud over drømmen om hus..som jeg har kapitalen til..men det ville være for dyrt i længden.

Jeg hørte en kvinde brokke sig over, at verden ikke er fair..men hun ønskede heller ikke at den var det, på de områder hun nyder godt af.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folk bliver ikke bedre. er publiceret 25/03-2021 23:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.