Weekend og ferie

Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Hej dagbog, så er der weekend og ferie. Ud over lige at skulle hjælpe min far, så har jeg et par alkoholfri øl med til dem, og nogle popcorn til microen..min mor snakkede om, at dem hun købte var poserne for store..så den ikke ville dreje rundt. De her er vist mindre.

Ellers går ferien nok med debat..der var allerede en, omkring en præst der ikke ville vie homoseksuelle. Den var næsten for nem, så jeg prang den lidt over..og nøjes med at kommentere på en der skrev, at man jo kunne melde sig ud af folkekirken..jo da, men det er ikke nok..da man stadig betaler til præsternes løn..og dermed potentielt sin egen diskrimination..da staten giver 800+ mill til lønningerne (2018 tal) ..hvilket lægger ud over kirke skatten.

Så gik jeg på den med folk der sviner hinanden til på nettet. Hvor jeg skrev, at siden jeg lærte om logiske fejlslutninger så har jeg været immun overfor det. Da person angreb tit bruges af folk der ikke har noget at byde på, når det gælder argumenter.. person angreb er nærmest = tabt debat per automatik. Til gengæld vil jeg sige, at nogle folk fatter ikke, at når man angriber deres meninger og tro med argumenter ,hvorfor de tager fejl, at det ikke er et person angreb.

Jeg vil igang med at dyrke mit VR motion igen..jeg skrev til en, at jeg altid kunne åbne et vindue og lægge mig i en af mine 2 dejlige stole..tage mit VR headset på..og se en smuk strand et sted..imens luften fra vinduet bidrager til den virtuelle oplevelse...hehe..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend og ferie er publiceret 27/03-2021 10:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.