Don't ever do that...! Just don't...!

Bornholm1
Michala Esch...
16 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
16 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
10 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
8 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
5 måneder, 27 dage siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
6 måneder, 11 dage siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Så.. Jeg var tørstig efter min aftensmad i dag.. Mig og Pepsi Max - vi har et forhold, og jeg er ikke helt overbevist om at det er sundt.. Men her til aften, var køleskabet så uheldigvis gået tør - mulighederne var enten Coca Cola (NOT going to happen), Nikoline (Eeeewwww!!), Tuborg (det er Judes, jeg drikker ikke øl), gammel appelsinjuice, sprut eller RedBull Zero.. Et kort, meget kort sekund overvejede jeg tanken.. Overvejede vand..

Droppede begge dele og drak den der RedBull.. Dårligste beslutning nogensinde.. Dansede rundt i en halv time, høj musik og vildt hår, skøjtede igennem opvasken og oprydningen i køkkenet - alt er klar til i morgen tidlig, jeg skal bare ud med skraldet, så er køkkenet klar til en dag uden ophold eller opsyn.

Jude har været rødglødende på snappen i dag - og han er lige gået i seng. Feber efter turen hos tatovøren og ondt i ryggen efter fodboldskade. Pressede ham i dag og han tog det pænt. Lørdag er der dømt dresscode og Patrick Swayze-hår. Den sorte dresscode mente jeg nok han kunne klare - han protesterede ikke - men håret mente han at han måtte melde pas på.. Jeg protesterede og fik forklaret ham, at det kunne klares ved at han satte det - og jeg så fik lov til at rode rundt i det.. Det mente han nok vi kunne se på - hvilket udløste endnu en protest.. Det er ikke nok bare at kigge jo, det bliver det ikke rodet rundt af.. Den gode stemning er genskabt, glæder mig til lørdag..

Men først, lige en fredag..

En fredag hvor jeg skal tiiiidligt op og afsted mod Roskilde og skift til sommerdæk til bilen. Derudover afsted til kunde i Farum, før turen går til Roskilde og undervisning - inden turen igen går til Amager til tøsehygge og måske en tur i Ikea, hvis jeg ellers orker det. Ved ikke hvad jeg skal have i Ikea, må se om jeg har energi til at tage med, eller om jeg triller hjem. Det bliver en LANG dag. Overvejer lidt om jeg skal ringe til Jude på vej hjem, og lade ham underholde mig på vejen.. Han ville sige ja, og jeg ville have brug for det, for efter sådan en maraton-dag, føles turen hjem bare flere hundrede kilometer lang - og det er den lige knap, dvs, mindre end 200 km..

Phew, den værste RedBull Buzz er dampet af, sidder tilbage og føler at søvnen så småt er ved at ramme, lækker følelse, skal bare lige have banket det sidste arbejde af for i dag, så står den på putkasse til mig..

Roger over for i dag - sov godt..

//Femi

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Don't ever do that...! Just don't...! er publiceret 15/04-2021 22:28 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.