2 måneder, 16 dage siden

blandede følelser på en dag.

back agien!!
Lisa Fjord (...
8 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
7 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
5 år siden
Gud taler til alle
Salomon
6 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
8 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
8 måneder, 12 dage siden
Hej dagbog, - Jeg har været i gang med et par debatter i dag, - dem fra usa, de konservative. Ham fra guilden jeg er i, skrev til mig..at jeg rigtig havde fået hans konservative venner i gang, og at jeg havde et par gode punkter. En af dem skrev, i gang at jeg virkede klog, men om jeg ikke tænkte over de gange, hvor han mente at medierne havde taget fejl, - jeg spurgte ham så, om han så ikke tænkte over de gange, hvor hans x præsident, som han mente var en god buisness man..havde begået store forretnings fejl..og jeg nævnte så en :) dont play games with Me..trust me.

Så var der en dansk trumper i dag..der mente at valget var fuck, og at verden blev værre og værre, med den sædvanlige ting om hans Gud. Det lød som en typisk JW. og om godt og ondt i øvrigt. Så jeg mindede ham først om, at trumps advokater havde tabt alle deres sager, selv om de fleste dommere var hans folk. Derefter gik jeg efter hans tro..og jeg må indrømme jeg blev vred. I det moment hadede jeg manden, - jeg så alt det ondskab hans religion, og alle de andre religioner har forårsaget..også render de rundt og tror de er gode! at han ikke kan bruge tro til noget som helst, men er velkommen til at skrive privat til mig med beviser for hans gud..hvis han ikke tør at skrive der, af frygt for at jeg gør han til grin. For jeg har brugt så mange år, på at lære deres argumenter, og hvordan man smadre dem..Jeg hader dem, for dem de har slået ihjel..for de liv, de har smadret for en gud der ikke eksistere.

Jeg tænkte så her til aften, at det ikke er godt at hade folk, der ikke ved, at det er dem, der er problemet.

Jeg havde en ond drøm i nat. Jeg drømte at en jeg holder af døde. Jeg vidste det hvad der skete i drømmen, men manglede styrken til at kunne ændre noget..skæbnen var fastlåst.

Ooh shirt..i already know something else..en virkelighed der vil komme..og jeg ikke se nogen muligheder for at ændre fremtiden. Stenen er sat, og den vil forårsage smerte hos en jeg holder af..

Fremtiden er som en motorvej..du ved hvor du er på vej hen, når du går af en vej fremad, uden at kunne ændre retning. Nogle tror på uendelige muligheder, men de er der ikke..det er en illusion.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget blandede følelser på en dag. er publiceret 11/09-2021 22:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.