I det forrige årtusinde

Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kort efter jeg havde lært Claus at kende i 1995, tog vi til Fanø for at besøge nogen der havde sommerhus i Nordby. Ingen af os havde været der før, men fik at vide hvad navnet på vejen hed, samt at det var en sidevej til Postvejen. Vi var på cykel og hvor svært kunne det lige være? Det skal siges at det var før vi havde mobiltelefon , samt computeren (Hold kæft hvor føler jeg mig gammel). Nå men vi cyklede og cyklede og der var ingen skilt. Lige pludselig var vi i Sønderho - hvilket "kun" er 12 km fra færgen. Vi fik fat i en telefon og Claus ringede til et familiemedlem. Det viste sig at adr. lå 2 km fra færgen og at vejskiltet var væltet. Hmm. Mandag skal vi så for anden gang sammen til Fanø sammen og se Anders Matthesen på Realen. De glæder jeg mig til. Det skal siges at Claus og jeg hver for sig har været mange gange på Fanø, men det har været i forbindelse med sygetransport.
Vi havde en rigtig hyggelig aften ved festen. Sidste gang det blev afholdt fik Claus første pladsen i danmarksmesterskab i golf. Der var desværre for få tilmeldte, så de valgte at aflyse. Øv for ham! Under festen var der lottorig - hvilket vi denne gang ikke kan klage over. Vi vandt tilsammen 8 præmier - hvoraf den ene var på 1500,- til Mercedes pilpleje. Det var planen at en veninde og måske hendes mand skulle deltage i festen, men de skulle til et andet arrangement først. Det eneste jeg hørte var, at der var musik på stedet. Selvfølgelig var det okay nu hvor de hyggede sig hvor de var, men blev alligevel lidt skuffet over hun ikke gav besked.
Det var lidt sjovt og sælge ved Jysk Bazar i Varde. Godt nok solgte jeg ikke så meget, men skal lige finde fidusen først. D 31/10 går turen til Kolding. Jeg har været så optimistisk at booke 2 stande, men har en plan for galskaben. Claus har bygget et nyt brændeskur, da den anden er faldefærdig. Til næste år bygger han endnu et skur. Denne gang til mine krejlerting. Det fylder pt. et værelse på ca. 12 kvadrater, plus "lidt" i kælderen. Så et eller andet sted er det helt okay at han vil have "mig" ud af huset.

Tror at jeg vil smutte ind under dynen med min blærebetændelse og håbe på en hel nats søvn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I det forrige årtusinde er publiceret 16/10-2021 22:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.