Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg blev lige mindet om, den kvinde verden vi lever i. Jeg læste, at nogle mandlige forfattere havde kvindelige forfatter navne. Nu blev de så beskyldt for, kun at vinde fordi de havde ladet som om de var kvinder! Hvad er det for en verden vi lever i, hvor man ikke bliver bedømt på det man siger, det man står for, ens handlinger, men blot på om man er mand eller kvinde. Så var der en der til deres "forsvar" skrev..og læg mærke til de beskrivende ord. - "hvilken forskel gør det, om man er en høj smuk kvinde, eller en lille grim mand" Seriøst, kan folk ikke se problemet, så bør de vende sætningen om...Det er som om det er helt i orden, at kalde mænd for grimme..men gør det ved en kvinde..og fanden er løs i lakse gade. Som jeg også skrev i går, - skære man i en dreng..så vækker det kun få overskrifter, hvis man smadre hans liv..gør det med en kvinde..og du får et ramaskrig. Det sidste vil være i orden, men der burde også være det, når man smadre mænds liv. Grunden til der ikke er det, er at vi bliver set på som "worker ants" intet værd. Men jeg siger dig, - stopper VI med at arbejde..så stopper samfundet. We are supposed to take, it like good little boys..

Jeg var hjemme ved min mor, imens jeg læste artiklen. Havde lige snakket med hende om biografturen.. Hun begyndte med at sige..ah men det var jo en gave til mig, som min bror så bare kom til at bruge..Ja, sagde jeg..Men en bio billet koster ikke så meget, også tænker jeg også, at vi skal huske at tage de oplevelser vi kan med hinanden, imens vi kan..Jeg ville ikke nyde 2 biograf ture mere, end en, i selvskab med min bror. Mig og min bror er ikke tæt, vi snakker ok når vi er sammen. Jester, min indre fortæller, - you are better, so do better! you cant change the world, but you can do small acts of random kindness..og måske, inspirere andre til at gøre det samme? naa..se min mor, hun forstod det ikke..og tvivler på hun gør det, selv om jeg prøvede at forklare.

Vi har kun denne verden.,,dette ene liv! sammen med dem vi nu kender, og dem der er vores familie..det vare ikke ved, så nyd det imens du kan..om lidt er vi væk.

anyway, - Jeg ved også, at det at finde en kvinde aldrig nogen sinde vil kunne lade sig gøre..jeg ville skulle sælge det jeg holder aller mest af for det..og det kommer ikke til at ske..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg græmmes er publiceret 18/10-2021 14:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.