Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, - så er det snart. Mine forældre gjorde det i går, - De skabte et øjeblik, der gjorde en anden glad. De tog ud og besøgte en af min ældre dame vi er i familie med. De havde lidt kage med. Jeg tager i biffen med min bror, der ikke har det for godt..vi kan kun skabe nogle øjeblikke..og huske på, at vores øjeblikke snart er forbi..snart er alt forbi. Intet vil så betyde noget, men det kan betyde noget for os der er her nu...No heaven, No hell..just back to being nothing.

Jeg tog hjem til dem i dag, og lavede den is..som de så kan spise senere.. Jeg synes den er super god.

jeg så 1 anden ting i dag, hvor jeg tænkte..det lyder dumt. kvoter for kvinder i bestyrelser! Så de alene kommer ind på baggrund af deres køn, og ikke deres færdigheder. Hvem vil ind på baggrund af det...igen, så er det altid kvoter til den slags, særbehandling til leder stillinger m.m - hvad med at lave kvoter til jord og beton arbejde? aah, det arbejde kan smid væk mænd godt beholde...så er ligestilling ikke længere så vigtig..

må slutte med at sige, - inden jeg tager i biffen med min bror..at jeg mener, at man bør vælge den bedste til jobbet, og deri bør køn aldrig være en faktor. Jeg ville være pissed off, hvis jeg blev valgt til noget, bare fordi jeg har en..du ved nok..og ikke fordi jeg var god til det jeg gør..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et øjeblik er publiceret 20/10-2021 18:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.