Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hej dagbog, - Så var jeg i biffen med min bror, - filmen var okey, ikke den bedste. Det var dog fedt nok at være afsted med ham, i stedet for bare at tage ind og se den alene. Han mente at popkornene var alt for saltet, - godt det kun var en lille der fulgte med hver billet.. jeg tænker ikke de er så sunde.

Så fik jeg opdateret min computer til windows 11 her i nat, og fik ordnet det sidste i morges. Det er ikke alle computere der kan klare det, men for få måneder siden fik jeg købt mig en ny igen.. så jeg sidder bare en god maskine igen.. med mine 2 skærme ..så jeg bedre kan multitaske..

Jeg fik også lavet noget fromage i går.. det står i køleskabet til i dag.. perfekt konsistens.

Så har jeg lyttet en del til karl pilkington på youtube.. super sjov, alt det åndsvage han får sagt..hans ukritiske tro på alt muligt, - Men en ting har vi nok til fælles, må jeg indrømme.. its not the meaning of life.. its the Moaning of life..

så var der en der kun bidragede med, at de var dumme..dem der omskære deres børn. Selv om jeg er på hans side som sådan, da jeg er imod omskæring.. var jeg nød til at kommentere yderligere på det hans sagde: her er mit svar,- det blev okey. "lad mig give dig et eksempel. Jeg er ateist, og har endnu aldrig set noget bevis for en gud, eller hørt et godt argument for en gud. Det betyder ikke, at jeg går rundt og tænker, at alle religiøse er dumme, fordi de ikke kan se, at det de evt lærte som barn, bare ikke holder stik. Jeg tænker i stedet de tager fejl på det punkt, men på alle mulige andre punkter, kan de være super vidende. Det bare at afvise folk som dumme, er i øvrigt en logisk fejlslutning.. Det er faktisk muligt at være klog, og tage fejl.. husk også, at det at tage fejl føles på samme måde, som at være korrekt i sine antagelser.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det gjort er publiceret 22/10-2021 10:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.