Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg har lige faktureret for de sidste tre dage..

På 3 (!) dage, har jeg tjent hvad andre mennesker tjener på en måned. Hvad jeg selv drømte om at kunne tjene, på en måned.

3 dage!

Jeg har også fået sendt lidt andet afsted, så alt i alt er det en ret fornuftig uge det her, hvis man måler på indtjeningen.

I morgen går det løs igen, dog hos min faste kunde, det bliver "kun" til 7 timer, så "kun" en fjerdedel månedsløs for "almindelige" mennesker.

Da jeg var yngre, kan jeg huske, at jeg drømte om at tjene mange penge. Jeg ville købe lækre ting, sko, tasker, tøj, luksus!

Hvad er jeg endt med? Jo! Jeg køber enkelte dyre stykker tøj - som eksempelvis min uldne pelskåbe fra forleden. Resten af mit tøj - det er god kvalitet, men intet, absolut intet er købt og betalt til fuld pris. Jeg ELSKER at shoppe tilbud på tøj på nettet, elsker følelsen af at have fået noget ekstra ud af de penge, jeg så hårdt har knoklet for at få tjent.

Jeg har ikke købt så meget som en eneste ekstra taske, siden dengang. Den eneste udvidelse på den front, er en ny kuffert, eftersom hjulene blev kørt i stykker på den gamle jeg havde.

Sko - det samme som med tøjet. Gerne god kvalitet - aldrig fuld pris - og så vælter jeg mig ikke i sko.. Jeg bruger dem til de er slidt op, køber et par nye, får et par vabler mens jeg går dem til - og når de nye er kørt til, ryger de gamle ud. Jeg veksler vel derfor reelt mellem 4-5 par sko - dertil 5-6 par hæle og et par korte støvler. Yup. That's it! Ridestøvler, gummistøvler, vinterstøvler og vandrestøvler tæller jeg ikke med.

Jeg er vild med lækre dufte - jeg elsker at købe perfume - men jeg forærer dem som regel også til min mor, der klager over at hun altid mangler. I mellemtiden er jeg gået all in på at bruge mit eget lager op - det har pt taget nogle år indtil videre, og jeg er langt fra done endnu. Jeg vil bruge alt der minder mig om Teak op - væk med det - og så skal der til den tid købes noget nyt! Elsker at dufte godt, det giver mig god energi og løfter humøret, når jeg kan mærke et let snif af blomster, i stedet for gammel armsved.

Min makeup..! Der ligger min svaghed.. Mit fulde arsenal - egentlig bortset fra min mascara er mærket med et logo med to spejlvendte, flettede c'er.. Og jeg er så glad for det! Jeg kan lægge en - eksempelvis - fuld gallamakeup og når jeg kommer hjem igen 10 timer senere, jamen så sidder det bare stadigvæk absolut lige i skabet.. Min mascara drysser ikke, min foundation og min pudder ligger ikke i kager, min hud er ikke tørret ud og min øjenmakeup stråler. Læberne er frisket lidt op i løbet af aftenen, men farven bliver hvor den skal.. Love, love, love it!

...Og jeg elsker det hver gang jeg bruger det, selvom det langt fra er hver dag - det er jeg nemlig alt, alt for doven til, for sikke en tid det tager!!

Ups, og nu fløj tiden, jeg må hellere komme afsted og nå mit fly!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lune, kolde tre dage... er publiceret 21/10-2021 20:18 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.