Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hej dagbog, - jeg fik måske lavet noget godt, og noget andet, der muligvis kan fjerne noget psykisk negativt fra en elevs dagligdag, inden det kommer til at tage effekt. Ellers var der ikke så meget at byde på, ud over et par enkelte folk der fik rettet fejl, og lånt computere.

I pausen fik jeg kommenteret på 2 religiøses indlæg, - En var simpel, - blot et spørgsmål om, hvad paradis er? han skrev, at det lægger para.. som svar.. hvilket ikke gav nogen mening, så jeg spurgte videre om hvad han mener. Jeg er selvfølgelig klar, - hvilket er derfor han ikke tør svare på det. Siger han himlen, - vil jeg selvfølgelig spørge om han mener stratosfæren eller længere nede. For vi har intet der hedder paradis i nogle af de lag der er..og det næste er selvfølgelig, om hvordan han kan vide det findes, hvis man ikke kan se det, eller vise dets eksistens på nogen måder.

Så var der en der var igang med noget.. Religion og ateisme er lige godt. Så måtte jeg jo lige rulle mig ud. For ateisme er kun en afvisning af, at gudespørgsmålet skulle være blevet besvaret. I modsætning til religion, der får folk til at komme med undskyldninger for dårlig moral. f.eks når de ellers ville værne om deres børn og elske dem..så er det pludselig okey, at skære i dem..at udstøde dem, at dræbe dem, og true dem med ens fantasi ven., m.m. Religion kan forgifte folks tankegang. Det gør ateismen ikke.. Den afviser som sagt kun gudespørgsmålet, resten lægger ud over. Det betyder også, at man kan mene ha forskellige politiske overbevisninger, men disse har intet med ateismen at gøre.

så købte jeg endnu et æg til mine forældre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget pause er publiceret 04/03-2022 15:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.