Møderne

En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Hej dagbog, - først, de gamle naboer har bedt om min hjælp. Så dem får jeg hjulpet i weekenden, hvis jeg kan. Problemet er, at jeg ikke har så god tid til at hjælp, med det de har brug for. De har fået en ny router der skal sættes til, og det kan tage længere tid..da en ny router først skal finde sin DNS.

Så var der møde, - 2. møde gik godt, - 1. møde ikke så godt. Jeg bryder mig ikke om, at tale om hvordan jeg har det, på mit arbejde. Det kommer ikke nogen ved.

2. møde var jeg tændt.. Jeg forklarede hvorfor det var et problem at man havde valgt de chromebooks som man havde valgt. En ny kvinde sagde, om hun ikke kunne ansætte mig til at komme, og hjælpe hende et par dage i ugen. Hun havde brug for en, der kunne lægge en strategi, og løse problemerne. Hun sagde også noget med, en der kunne komme op med sådanne gode ideer.
Jeg bliv som altid fremhævet som en nørd. Der løser problemer. Well thats what i do, - ser jeg et problem, bider jeg til det, som en hund der har fået et ben.. og når jeg så har løst det,..kigger jeg efter et nyt at gnave i.

Så kom problemet, - De ville lave en FB gruppe, hvor jeg så skulle være i, blandt de andre..hvor de så kunne bede om hjælp, eller spørge andre om, hvad de gør .. når et eller andet problem opstår. Det er fint nok, men f.. hunde da.. Hvorfor skal det være FB? Jeg foreslog teams.. FB er en privat ting for mig.. Jeg bruger FB til at debattere med de onde, og dem der tager fejl. Dvs - 1:) Folk der mener det er i orden at angribe ukraine, 2:) covid sølvhatte. 3:) religiøse. 4: feminister. Man skal ikke søge om venskab med mig der, hvis man ikke tør diskutere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Møderne er publiceret 03/03-2022 21:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.