Vinder fra morgenstund

ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hej dagbog, - jeg er næsten lige stået op. Festen er dog allerede i gang, for jeg har vundet i det star wars spil som jeg spiller. Det skete i løbet af natten, at ham jeg er oppe imod fejlede så mange gange imod mig, at jeg allerede har vundet.

Givet, kampen er ikke helt fair, for jeg er på papiret lidt stærkere end ham. Det burde dog være lige meget, når manden har 5 Galactic legends, imod mine 6. Jeg har har dog kun placeret 2 af dem i forsvar. De 4 andre havde jeg så til at angribe hans forsvar. Han startede dog med, at fjerne en af Galactic legends, så nu var han nede på 4. Tilbage stod min sidste GL i den række.. men what! hun har spist 5 grupper af hans.. dvs han har først 5 ganger på at fjerne hende, og først i 5 forsøg lykkes det ham. dvs han har brugt 5 grupper, som han ikke kan bruge igen, før næste omgang, når alt er tilbage igen. Måske har han brugt sine sidste 4 gl's på at vinde over min rey gl. Derfra har han så fejlet på flere andre grupper.. Det er klart, når man spilder så mange grupper på 1 gruppe..at man så får det svært, for så har han det mindre tilbage til de andre grupper.

nå, men jeg ryddede lige hele hans forsvar her til morgen.. og da han ikke havde nogle gl's i forsvar.. var det nemt at score mange point. fejler man, får man færre point når man endelig vinder.. den der har scoret flest point imod den anden, når runden slutter i aften, vinder.

så jeg brugte min 4 gl's i "underdog" positioner.. dvs, de gik ind alene eller sammen med en. Grupper består normalt af 5. fjerner man 5 med blot 1 eller 2 figurer.. så tjener man flere point for kampen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vinder fra morgenstund er publiceret 11/04-2022 07:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.