1 år, 11 måneder siden

Morgen, Middag og helt godnat.

3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
2 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Rygestop
David Hansen...
22 dage siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg skal snart afsted, for jeg vil købe en ny tablet, - bare en billig en. Så sad jeg også og tænkte på et nyt argument som jeg skal huske. Det er til de folk der tror at der er et patriark der bestemmer, eller sidder på tommen, som samfundet er bygget af. Dem der ignorer, at der også er en del mænd på bunden af samfundet m.m. Det er lidt som hvis jeg kørte for hurtigt, også politiet stoppede mig.. også jeg spurgte politiet, om de havde stoppet mig fordi jeg var mand! det er så der vi alle burde ryste på hovedet og tænke, Nej, det er fordi du kørte for hurtigt. Folk bliver ikke valgt fordi de er mænd, men fordi de køre hurtigere end andre.. oversat er de fokuseret på det de vil, uden at stoppe op efter "børn". Man vælger hvad man vil, og ens valg har betydning. Nogle gange betyder det, at hvis man vil gå efter noget, så vælger man andet fra.

12:55 - så var jeg ude for at se, om jeg kunne købe en billig tablet. Ih guder hvor sælgeren var ved at vække min irritation. De har ikke den tablet jeg ledte efter, så begyndte han at forsøge at sælge internet, Nej tak. så spurgte han om jeg havde det bedste.. Det er et åndsvagt spørgsmål, for hvad er målestokken! Pris mæssig har jeg det bedste produkt man kan få for den pris. Jeg har ikke det hurtigste, for det har jeg ikke brug for..Så første han 2 gange, om han kunne sælge et mobil abonnement, - Nej tak, - det ville være umuligt for mig at forholde mig til, når jeg ikke står med alle data'ene over mit abonnement som det er nu. Så begyndte han gud hjælpe mig, at spørge mig om hvad jeg skulle bruge tableten til.. jeg burde ha lukket den der, i stedet for at sige at jeg skulle spille på den. For når manden så spørger om hvilket spil, - fordi han vil sælge et bedre produkt, der er dyrere.. ved at bemærke processer kraften, - så ved manden jo ikke, at det spil jeg spiller, ikke kræver den store processer kraft, og at det kan køre fint på en gammel iphone 6. Han kender jo næppe alle spil, men med hans alder taget i betragtning, så kender han nok kun first og 3. person shooters. Jeg er sikker på, at hans spørgsmål ville kunne få uvidende folk, til at købe et bedre produkt, - men da jeg ved, at spillet køre på gamle systemer også, så er det svært at lave et overkill salg på mig. Mit ene øjenbryn begyndte at løfte sig, - og min indre jester var lige ved at tage over. Han ville ha sagt, at jeg har siddet og programmeret i basic inden der var tænkt på ham. at jeg havde beskæftiget mig med it og dets udvikling siden den gang. Jeg kunne ha sagt, at jeg havde en uddannelse og et arbejde, hvor jeg beskæftiger mig med det.. Men hvis han havde lyst, kunne vi godt snakke core hastigheder, ram og dets hastigheder, og står og flexe vores viden - men jeg tvivler på, at vi vil nå særligt langt med det, da det er irrelevant, når skidtet kan køre fint på selv gamle enheder.

så jeg gik derfra uden noget. I udgangen var der endnu en sælger der stoppede mig. Han spurgte om han måtte stille nogle spørgsmål. Jester havde nu fuldt taget over. Jeg bemærkede at han stod med en t-shirt på, der indikerede at han var der for at sælge et produkt, men jeg vidste endnu ikke hvilket. Han spurgte om jeg boede i hus eller lejlighed. Jeg svarede, og jeg bemærkede at han noterede det. Jester tænkte med det samme, at det er et trick til at få samtalen til at virke mere betydningsfuld. Så spurgte han om hvor mange der boede sammen.. Jeg svarede, og jeg så at han krydsede af. Han spurgte hvor henne af.. Nu ventede jeg blot på, at han ville komme ind på det, han ville sælge. Da han kom til det, sagde jeg allerede inden han spurgte yderligere. Nej, og jeg skal heller ikke ha noget af det. Hurtigt, kontant. Jester mindede mig om, at han kunne ha undgået tidspilet, hvis han havde spurgt om det som det første.. og at hans vigtige seddel, nu var reduceret til det, den havde været fra starten.. a prop! aka en rekvisit.

havde sælgeren i butikken ikke fået mig til, at gå i jester mode, så havde jeg nok ikke bemærket så mange ting ved det.

14.42 - har lige set et par videoer, underholdning. En ateist der kiggede på en religiøs der kom med de sædvanlige dårlige argumenter. Gad vide om det er rigtigt, at religiøse selv tror at de har gode argumenter, og stadig tror, at vi også mener at de er gode. For det er de ikke. Det giver mig lyst til at lave den bog, hvor jeg gennem går alle de argumenter religiøse har, og fortæller hvorfor de er så hjerne døde dårlige.

Fra, "alt kan ikke komme fra intet" til "jamen så mange tror på det, så det må være rigtig" den første begynder at falde fra hinanden, når man så spørger om hvor deres gud kom fra.. for der har de pludselig lavet en undtagelse fra den regl, de trækker ned over universet. Desuden, siger big bang teorien IKKE, at alt kom fra ingenting. Jeg har aldrig set et ingenting, så derfor er jeg ikke sikker på, at et ingenting nogen sinde har eksisteret.

Nå, jeg kunne gå ind i alle disse åndsvage ting, religiøse kommer med. Burde skrive til en, og måske finde ud af, hvad denne person vil.

15.10 - hvad er det første der kommer op, da jeg går ind på FB, - en religiøs der kommer med en påstand :) i'll be your huckleberry!

hende jeg engang snakkede religion med, tør ikke rigtig mere.

16:00 Ham den religiøse, kom med "et univers fra ingen ting" argumentet :) den har jeg ventet på.. du ved hvor fucked man er, hvis modparten blot venter på, at du skal sige noget.. så jeg gav ham, at selv Lawrence Krauss, ikke mener igenting som i ingenting, - men at der var virtuelle partikler, som går ind og ud af virkeligheden hele tiden. anyway :) viste ham, hvordan han ikke forstod big bang :) aaaaah, du ved..når man har brugt 20 år på at sætte sig ind i hvad disse religiøse kunne sige, så man er klar med et svar.. er bare fedt :) heh,, jeg gav ham et par lawrence krauss videoer, efter han havde forsøgt at bruge ham.. der viser at han ikke mener, ingen ting som religiøse mener det.

18:00 meh, nu begynder like's at komme ind.. vil hellere se argumenter :) det er sjovere..

18:30, - ham den religiøse blev stille :( meh.,.i broke him..

23:52 så gik jeg på ham den religiøses hoved ting, - den med, at han kender biblen bedre end os andre.. den er altid så latterlig, for det viser sig altid, at de ikke læser det der står i biblen, men hiver fat i noget helt andet, i et forsøg på at retfærdigøre det andet der står.. og det går altid galt. Anyway, bad ham læse lidt op af anden mosebog kap 21. Slaveri reglerne. Her forsøger de sig altid på følgende måder.. "aah, men det er ikke slaveri" svar, okey..men vil du være min tjener under de regler? - "aaah men det er det gamle testamente" svar, okey, så du bruger ikke de 10 bud, for de er også i det gamle testamente, og din jesus sagde, at han ikke var kommet for at ændre loven, men for at opfylde den. "Aah men det var en anden tid" svar, men ved din gud ikke bedre? Hvilken svagpisser af en gud, kan ikke klart sige, at slaveri er forkert! Og endelig.. " men slaveri er ikke forkert, vi holder også dyr som slaver" svar, kan en hest køre bil? Kan en hest stemme? Eller udtrykke sig med ord hvad denne ønsker.. nej, vi giver ikke menneske rettigheder til dyr.. vi holder dog ikke dyr som slaver.. vi er deres vogtere. Mishandler du dyr, kan du få dem frataget.

Han har svaret :) jeg venter til i morgen på at se, hvilken retning han har taget den.. its going to be fun.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Morgen, Middag og helt godnat. er publiceret 12/04-2022 11:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.