Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
2 måneder, 16 dage siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
1 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
12 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
10 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Hej dagbog, så fik jeg svaret præsten.. han var ude i et, aah men 7 år og gæld. Så måtte jeg minde ham om, at det kun var de hebræiske slaver..og at det stadig ikke var moralsk rigtig. Jeg måtte minde ham om, hvilken svagpisser af en gud, han tror på, som kan forbyde at man blander 2 stoffer, men ikke i sin egen bog, kan forbyde at man har slaver.

Han kom også ind på et punkt i de 10 bud, så den smadrede jeg også.. "du må ikke stjæle" den har jeg snakket om før, hvor den falder fra hinanden.

Men, jeg er lidt ærgelig over, at ateistisk selskab holder deres møde på bornholm..ikke at det ville ha hjulpet meget, om de så havde holdt på i vejle. For at være ærlig.. men de bød ikke kun op til debat om biblen, men også feminisme.. og det er der, hvor jeg og ateistisk selskab ikke ser sagen ens.

Jeg er som du ved, ikke feminist! Jeg vil i stedet sige, at jeg min fortolkning af en humanist. Ser du, jeg ser ikke, at feminister går op i mænds rettigheder..hvilket er derfor, jeg ikke er feminist. Jeg ser artikler om, at nogen er blevet raget på for 10 til 20 år siden på deres arbejde..men ikke ord om, de mænd der der dør på deres arbejde hvert år. Jeg ser hvordan de gerne vil ha ledende stillinger, forhåbentlig ikke fordi de er kvinder..men fordi de har smidt alt deres tid og evner ind i det..men jeg ser intet om, at de gør opmærksom på de mange mænd der tager det hårde arbejde, eller falder helt igennem systemet. Intet om, hvordan flere drenge har det sværere på uddannelserne.

Jeg er ikke feminist, for jeg ser tingene i et større perspektiv..og ikke kun kvinde sager.

Anyway, ville godt snakke med ateistisk selskab om det..nu de byder til dans :) men ja..bornholm.

Åh ja, skrev med en anden ateist.. ikke noget særligt, bare vores oplevelser med jv'erne.

var hjemme ved de gamle, - min mor er blevet en der ikke gider konfrontation mere. Hun har det sådan, om man ikke bare kan lade de religiøse være. Nej, - for det første kommer de til os med deres pis, for det andet udsætter de verden for deres syge virus der forårsager mange negative ting i verden. De er ikke tilfreds med at holde den for sig selv.. så der hvor de prøver, vil jeg være for at smadre den. Nogle af dem, kan godt lide at lade som om, at det er os ateister der er de onde...Men i virkeligheden er det dem, der onde.. deres "pretend" godhed er falsk og vi ser det på deres gerninger.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Let er publiceret 13/04-2022 13:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.