ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
16 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Hej dagbog, denne morgen kiggede jeg på en dating side igen. Det var skuffende! Det var som at gå ind i en butik, hvor man ikke forsøgte at sælge noget, men i stedet stod med skilte om, hvilken kunde man ønskede sig.

Forside beskederne alene var til at blive nedslået over. De var de bedste eksempler på, hvorfor internet dating ikke virker. Den første søgte en mand med en vis højde, - noget kvinder finder normalt :) super, må vi mænd så søge efter en der ikke vejer for meget? Kvinder kan gøre noget ved deres vægt, mænd kan ikke ændre deres højde. Jeg er så ligeglad med vægten, men ikke med princippet. Problemet er, at kvinder ikke kan klare når det går den anden vej, men de kan selv godt stå for den slags.

Den næste skrev, at vedkommende endelig havde fået et interessant brev, - men så havde profilen slettet sig selv. Suk, - måske ville vedkommende ha fået flere interessante breve, hvis vedkommende SELV havde haft noget at byde ind med.. og selv havde sendt breve ud. Hvis man ikke lægger noget i det, intet har at byde på..well, then you get, what you fucking deserve.

Anyway, dating er ikke pengene værd.

Hvad regner man med? At man vil få andet end sex breve.. når man ikke engang kan fortælle, hvad man har at byde på.. ud over sin bagage, fra en anden mand, som man for det meste heller ikke havde hjerne nok til at kunne udvælge sig, eller finde selv.. tag ansvar! Måske var dit eller dat..men hvad fortæller det om dig? Fortæller det f.eks, at man er god til at finde den rigtige? Jeg er målløs engang imellem over de kvinder jeg ser på dating. De er clueless, og kombineret med en vis arrogance er det en ulækker cocktail.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dating er publiceret 14/07-2022 09:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.