1 år, 9 måneder siden

Ny dag, punkt for punkt

Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hej dagbog, - jeg vil notere mig nogle af de ting der sker i løbet af min dag. Punkt 1. Jeg var inde for at skælde min guild ud, for ikke at gøre det bedre..og 5 for intet at gøre. En sagde, at han gjorde hvad han kunne.. jeg kiggede på ham.. hans muligheder for at gøre noget var dårlige.. men han fik plads 32/50 bedre end mange med meget mere end ham. Så, det er ikke størrelsen på hunden, men den kamp vilje den bringer.

Punkt 2. Ville lægge mig igen, men så buzzede min telefon.. jeg havde fået et like, på en kommentar. Sikkert den omkring den underskifts indsamling imod voldtægt. Hvor der står, at man ved en underskrift kan forhindre det..og at de så skal sætte ind med mere information. Hvor jeg kommenterede, at alle ville skrive under hvis det hjalp.. men det gør det ikke. En bank røver ved også, at det han gør er ulovlig. Det samme med alt muligt andet, - men folk lægger under for deres behov og iøvrigt også deres følelser. Hvis man kunne tale rationelt med folk der ikke er rationelle, så ville der ikke være ikke rationelle mennesker.. det er derfor der stadig er religiøse f.eks. Rationel tankegang er sat ud af spillet, når det gælder den sag.. så man kan ikke komme igennem til dem.. derfor vil en bog over argumenter imod deres argumenter, heller ikke være en bog der skal overbevise religiøse.. de er tit så langt væk i deres rationale, til at det kan ha en effekt.. men ikke religiøse, kunne bruge en sådan bog, så de ikke falder til dårlige argumenter.. og investere deres tid/penge i det ikke rationelle.. og dermed binder sig selv i dette.

Jeg tænker, at en grund til at religiøse frygter en rationel samtale om det, er at de er investeret i tanken. Investeret på den måde, at de f.eks har mistet en, og skulle de nu tage imod fornuft, vil det betyde at de må opgive at se denne person igen.. det giver dem fred.. at det så ikke kommer til at ske, forstår de ikke.

Når dem jeg elsker dør, så ved jeg, at jeg har set dem for sidste gang..( med mindre jeg får dem gravet op igen) bring a shovel.. heh, humor.. har giver vedkommende det sidste kram..haft den sidste samtale med vedkommende. Og jeg har ikke investeret i en tro, der får mig til at tænke noget andet.. jeg har ikke købt ejendom i en illusion.

3. Prøvede at sove, men min hjerne er igang med at tænke over gamle ting der burde siges til dårlige argumenter. Lige nu lægger jeg og tænker over, at natur lovende ikke er foreskrevet, men vi blot beskriver hvad der sker f.eks i matematikken. 2 + 2 er ikke 4 fordi en eller anden gud mener det bør være det.. men fordi vi kan se, at når vi har 2 og lægger 2 til, så, har vi 4. Vi beskriver hvad vi kan se, også når det gælder elementer. Som et H + 2 oer. Det er ikke foreskrevet af nogen, at det er sådan..men beskrevet ud fra det vi ser. Håber jeg ved at få det noteret, kan få fred i min hjerne...the univers may be so, that it could be no other way..

yay det virkede, - faldt i søvn.. et par timer. er vågnet igen, puha det er varmt. udenfor skriger børn op, og voksne snakker.. der foregår noget derude.. i dont care, jeg skal ha gang i min blæser.

13:43 - jeg var hjemme ved de gamle, hun har det stadig ikke for godt i dag.. men håber hun snart har det bedre igen. Kemo'en var som sagt på 100% igen, og det er hårdt.

Jeg snakkede med min far omkring power 2 x - vindmøller der også kan lave brint. Efter min mening er brint fremtiden, - den tætte fremtid, vi er nød til at gå efter.. fremtiden på kort sigt. Fremtiden bør være brintbiler, - de med strøm er pt uholdbart. Opladnings tiden vil være et problem for mange, - og vi skal væk fra at bruge benzin.. så hurtig som mulig.

Derefter gik jeg i rema, - jeg tror, at jeg så hende den tykke på nettet forleden.. hun havde en rema trøje på, hvor der stod noget med en sund livsstil bagpå.. onde tunger vil nok sige, at den nok ikke lige passer til hende. Bevar, hun kan nemt æde salat eller andet sundt engang imellem.. men der er nok noget der gør, at det ikke er nok til at være en sundlivsstil. Når jeg har en T-shirt på med noget, så er det altid realistisk.. F.eks har jeg en hvor der står "jeg er fed, du er grim" - efter devisen, at hvis du ejer det folk kan være efter dig med, så kan de ikke ramme dig.

Noget andet er, - at pedellen på arbejdet.. hvor jeg heldigvis har sommerferie, var i gang med at være bekymret for mit helbred. Må se om jeg kan få ham stoppet med det. - play listen nåede til Radiohead med No Surprises.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny dag, punkt for punkt er publiceret 13/07-2022 08:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.