1 år, 9 måneder siden

Ny dag, punkt for punkt

Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Hej dagbog, - jeg vil notere mig nogle af de ting der sker i løbet af min dag. Punkt 1. Jeg var inde for at skælde min guild ud, for ikke at gøre det bedre..og 5 for intet at gøre. En sagde, at han gjorde hvad han kunne.. jeg kiggede på ham.. hans muligheder for at gøre noget var dårlige.. men han fik plads 32/50 bedre end mange med meget mere end ham. Så, det er ikke størrelsen på hunden, men den kamp vilje den bringer.

Punkt 2. Ville lægge mig igen, men så buzzede min telefon.. jeg havde fået et like, på en kommentar. Sikkert den omkring den underskifts indsamling imod voldtægt. Hvor der står, at man ved en underskrift kan forhindre det..og at de så skal sætte ind med mere information. Hvor jeg kommenterede, at alle ville skrive under hvis det hjalp.. men det gør det ikke. En bank røver ved også, at det han gør er ulovlig. Det samme med alt muligt andet, - men folk lægger under for deres behov og iøvrigt også deres følelser. Hvis man kunne tale rationelt med folk der ikke er rationelle, så ville der ikke være ikke rationelle mennesker.. det er derfor der stadig er religiøse f.eks. Rationel tankegang er sat ud af spillet, når det gælder den sag.. så man kan ikke komme igennem til dem.. derfor vil en bog over argumenter imod deres argumenter, heller ikke være en bog der skal overbevise religiøse.. de er tit så langt væk i deres rationale, til at det kan ha en effekt.. men ikke religiøse, kunne bruge en sådan bog, så de ikke falder til dårlige argumenter.. og investere deres tid/penge i det ikke rationelle.. og dermed binder sig selv i dette.

Jeg tænker, at en grund til at religiøse frygter en rationel samtale om det, er at de er investeret i tanken. Investeret på den måde, at de f.eks har mistet en, og skulle de nu tage imod fornuft, vil det betyde at de må opgive at se denne person igen.. det giver dem fred.. at det så ikke kommer til at ske, forstår de ikke.

Når dem jeg elsker dør, så ved jeg, at jeg har set dem for sidste gang..( med mindre jeg får dem gravet op igen) bring a shovel.. heh, humor.. har giver vedkommende det sidste kram..haft den sidste samtale med vedkommende. Og jeg har ikke investeret i en tro, der får mig til at tænke noget andet.. jeg har ikke købt ejendom i en illusion.

3. Prøvede at sove, men min hjerne er igang med at tænke over gamle ting der burde siges til dårlige argumenter. Lige nu lægger jeg og tænker over, at natur lovende ikke er foreskrevet, men vi blot beskriver hvad der sker f.eks i matematikken. 2 + 2 er ikke 4 fordi en eller anden gud mener det bør være det.. men fordi vi kan se, at når vi har 2 og lægger 2 til, så, har vi 4. Vi beskriver hvad vi kan se, også når det gælder elementer. Som et H + 2 oer. Det er ikke foreskrevet af nogen, at det er sådan..men beskrevet ud fra det vi ser. Håber jeg ved at få det noteret, kan få fred i min hjerne...the univers may be so, that it could be no other way..

yay det virkede, - faldt i søvn.. et par timer. er vågnet igen, puha det er varmt. udenfor skriger børn op, og voksne snakker.. der foregår noget derude.. i dont care, jeg skal ha gang i min blæser.

13:43 - jeg var hjemme ved de gamle, hun har det stadig ikke for godt i dag.. men håber hun snart har det bedre igen. Kemo'en var som sagt på 100% igen, og det er hårdt.

Jeg snakkede med min far omkring power 2 x - vindmøller der også kan lave brint. Efter min mening er brint fremtiden, - den tætte fremtid, vi er nød til at gå efter.. fremtiden på kort sigt. Fremtiden bør være brintbiler, - de med strøm er pt uholdbart. Opladnings tiden vil være et problem for mange, - og vi skal væk fra at bruge benzin.. så hurtig som mulig.

Derefter gik jeg i rema, - jeg tror, at jeg så hende den tykke på nettet forleden.. hun havde en rema trøje på, hvor der stod noget med en sund livsstil bagpå.. onde tunger vil nok sige, at den nok ikke lige passer til hende. Bevar, hun kan nemt æde salat eller andet sundt engang imellem.. men der er nok noget der gør, at det ikke er nok til at være en sundlivsstil. Når jeg har en T-shirt på med noget, så er det altid realistisk.. F.eks har jeg en hvor der står "jeg er fed, du er grim" - efter devisen, at hvis du ejer det folk kan være efter dig med, så kan de ikke ramme dig.

Noget andet er, - at pedellen på arbejdet.. hvor jeg heldigvis har sommerferie, var i gang med at være bekymret for mit helbred. Må se om jeg kan få ham stoppet med det. - play listen nåede til Radiohead med No Surprises.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny dag, punkt for punkt er publiceret 13/07-2022 08:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.