10 måneder, 18 dage siden

bad med tanker

Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
10 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
23 dage siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
4 år siden
Start?
Christian Ba...
8 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
5 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
5 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
8 måneder, 17 dage siden
Min russisk ven
Halina Abram...
5 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
10 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
2 år siden
Kragen er ikke bare sort
Rayana Khamz...
2 måneder, 24 dage siden
Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
2 år siden
Hej dagbog, - Jeg tog mit daglige bad, men min tanker kredser om min mors hvorfor, - andre har også spurgt. Hvorfor jeg ikke bare kan lade de religiøse være? - Jeg har set dem udfolde deres ondskab alt for meget, - jeg har set dem dræbe og hørt dem drive familier fra hinanden. Når disse bedragere, der er religiøse så forsøger at sprede deres bedrag til andre, - ville det så ikke være ansvars fralæggelse af værste skuffe, hvis jeg så ikke forsøgte at stoppe dem fra at sprede deres ondskabsfulde bedrag? Jeg ved, at det er lettere at bedrage mennesker, - sælge dem håb på en løgn der sælger ønske tænkning. Prisen for løgnen, er dog deres egen moral, deres tid og dermed deres liv. Det er langt svære, at overbevise folk om, at der er folk der bedrager dem, - udnytter dem på deres håb. Så hvorfor? fordi når de forsøger at række ud efter andre, - og kommer med deres vrøvl, der har langt rækkende negative konsekvenser, - så er der måske nogle der er svage, og forfalder til det solgte håb og tro.. inden de forstår prisen. Jeg går ikke efter de religiøse som sådan, - de er næsten uhelbredelige, det eneste man kan håbe med dem er, at deres sygdom ikke går i udbrud. Jeg går efter deres ord, for at vise at det de religiøse siger er nonsens, og stoppe deres salgstale med logik, og det rationelle. Så dem der læser det, kan se igennem den illusion de religiøse prøver at stille op.

Så derfor kan jeg ikke lade være med at kommentere på deres bavl, hver gang jeg ser det..

Jeg gav min mor en duft frisker til toilettet i går. Et lille glas med noget duft vand i, og 5 pinde der stikker op, der skal sprede duften. Hendes var med duften af rose, - den er faktisk god. Når alt engang er forbi, vil jeg huske på alt det gode vi havde, så længe jeg findes. Et liv af momenter.

19:56, - jeg lagde en kommentar på et billede fra en video, - på en youtube kanal. Det er er kanal der plejer at gå efter scammers, der franarre folk penge. De har efter video'erne at dømme, hjulpet mange ældre mennesker, og så givet nogle af dem penge, - ældre mennesker, i usa.. der ikke har noget sikkerhedsnet som vi har det. hjulpet dem til ikke at miste hele deres opsparing, ved at smadre scammernes computere, og ringe ofrene op.. og mødt ofrene for at give penge til dem, fra indsamlinger de har lavet.. så disse ældre ikke skulle miste deres hjem. Dette har alt sammen min dybeste respekt. Det næste jeg så så med dem undre mig. De besøgte et såkaldt "hjemsøgt" hotel. hvor de blev præcenteret med alle mulige uhyggelige ting. Man får fortalt, at der på et spejl stod "get out" men ingen billeder af det!? det man dog ser, er en dukke der bevæger sit hoved, og en anden større en, der pludselig står forskellige steder. Min kommentar er derfor, - om de fandt ud af, hvem der flyttede på dukken?! De er anti scammere, og Ja, - og man kan sige, at det er en måde at vise på, at de fleste kan narres, at lave sådan en video.. Jeg tror ikke spøgelser, - men jeg giver gerne dem der gør en større kredit, end religiøse.. for i det mindste har dem der tror på spøgelser tit mere end blot "tro på det" som argumentation. Jeg har dog endnu ikke set noget, der ikke kan forklares.

Jeg købte i øvrigt en duft til et rum mere, til min mor. Jeg så de havde en orkide duft, og jeg ved at min mor elsker denne plante. So that made it easy to choose. Denne melodi er i mine tanker for tiden, - "My Love Will Never Die" som en indikator på hvordan jeg har det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget bad med tanker er publiceret 18/07-2022 12:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.