1 år, 8 måneder siden

Rust spil ide

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Hej dagbog, - jeg har de sidste par dage afvekslet lidt i hvad jeg har set af videoer på youtube. Jeg har set videoer med en admin der banner snydere og tidligere snyder i et spil. Det betyder at de ikke længere kan spille på den server. Der findes mange forskellige servere til det spil.

Nå, men efter at ha set det spil, som er et spil hvor det handler om at overleve, i en verden med sult og tørst og helbred, en natur der kan slå en ihjel og andre folk, der også kan slå en ihjel, så sad jeg og tænkte på, at det kunne være sjovt, og lidt af en udfordring at prøve det spil, men ikke spille spillet som alle andre gør det, men reelt set spille det som en jaine munk. Der findes ikke roller i det spil, ud over de restriktioner man pålægger sig selv.

Hvis jeg spillede spillet, men gjorde det efter munke reglerne, ville det betyde at jeg ikke måttet slå ihjel. Ingen mennesker. Ingen dyr.. slet ikke den mindste tissemyre.

Jeg ville ikke måtte eje noget, ud over måske lidt mad hvis jeg fandt noget.. hvilket ville gøre det at slå min karakter ihjel et spild af kugler.

Mit eneste våben i kampen for at overleve ville være slogans som " ting man ejer, ender med eje en" hvilket viser sig, når folk mister deres ting.. så flipper de ud i spillet.

Jeg har lyst til at prøve spillet, fordi det vil være spændende at se, om jeg i en sådan barsk verden, ville kunne overleve under disse regler. Jeg vil selvfølgelig prøve at sprede mine ord til folk der spørger om det.. jeg er sikker på, at folk vil starte med at slå munken ihjel, men når de ser mig.. vil de vide at det er spild af tid, da jeg intet har.. og da jeg ikke vil lægge følelser i det.,da jeg så bare starter igen, med ny energi men uden at ha mistet noget..

Nå, problemet er, at spillet vist koster over 400 kr på steam.. det er meget at give ud, blot for er socialt eksperiment.. om man via fred, kan overleve i en post apokalyptisk verden. Jeg ved det kan lade sig gøre i den verden vi har nu, da den er civiliseret, men der er ingen civilisation i rust. Så spørgsmålet er, kan fred sikre overlevelse i længden, eller overlever kun den stærkeste, og kan andre parametre som filosofi spille ind.. der måske kan inspirere.

Dette spørgsmål, har jeg brugt energi på at tænke over, sammen med alt det andet.. samt, hvad skulle jeg kalde mig.. med mulig løsning værende "jaine munk" det vil alligevel være de få, der ved hvad det er..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rust spil ide er publiceret 19/07-2022 00:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.