1 år, 6 måneder siden

Følg mig

Kære
Halina Abram...
6 år siden
skrigende skrig
Rayana Khamz...
1 måned, 19 dage siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
18 dage siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
7 år siden
Hej dagbog, - jeg fik skrevet et indlæg igår om, at vi bygger vores samfund på tillid til hinanden kombineret med et positivt menneskesyn. Det værende sagt, så ville jeg aldrig kunne stemme på et blåt parti, uanset hvilke sager næsten de røde får. De kunne riste de mink over en sagte ild, og jeg ville stadig vælge de røde over de blå! Hvorfor? Fordi de blå har et negativt menneskesyn når det gælder de svageste i samfundet. For dem er de arbejdsløse bare dovne..og de kan altid finde et eksempel på dette. Problemet er bare, at et eksempel ikke bekræfter at alle de andre også er det. Jeg vælger til hver en tid, et parti der ikke vil forringe de svagestes vilkår, og sætter med mennesker over døde mink. Hvad skal vi med en regering, der ikke er der for de svageste, men kun for dem der har nok... i en tid hvor priserne stiger! Vil de lægge loft over kontanthjælpen..ikke kun for den enlige mor, men også for mænd uden børn.. der i forvejen ikke får så meget.

Nå, pludselig var jeg inviteret til at synes godt om en soc.dem. af denne.. en der skrev, at vedkommende ville hjælpe nogle af de svage. Okey.. well, jeg er rød men ikke social demokrat, eller feminist som el. Måske, er en dårlig soc demokrat bedre end en blå der vil skide højt og flot på de svagest. Vi er nok allieret, men regn mig ikke som en ven, men som en kritiker uden mange andre valg.

Jeg kiggede lige en video fra sound of science, - han kigger på videoer fra kristne der bruger fjollede argumenter. Denne gang var det pascals wager, - et argument man tydeligt kunne se, at han ikke havde hørt svaret på, inden han brugte den. Typisk kristne i øvrigt.. de har for travlt prædike, og høre ikke modsvaret.. hvilket gør at de intet opnår ved at prædike. Hvis man ikke er villig til at lytte efter, hvad folk svare til det lort der bliver lukket ud, så kan man ligeså godt lade være. Dr er så mange forkerte ting ved pascals wager, at det er utroligt at denne ikke har hørt bare en indvendig imod det. En havde skrevet en kommentar med endnu en indvendig.. at tro på en gud, bare for at lave en hvis nu.. vil være det samme som at hænge hvidløg over sin dør, i tilfælde af vampyrer.. endnu et svar.. foretrækker de andre, men denne har var da sjov.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Følg mig er publiceret 26/08-2022 12:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.