Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Er der en mening?
Jønsse
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
6 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
4 år siden
Hej dagbog, - det går bedre med halsen nu, - jeg har ellers ikke haft det godt hele dagen.. men det er som om det letter nu.. Jeg var hurtigt i aldi i dag, - hvad skal man gøre ellers.. selv om jeg var syg, var jeg nød til at hente noget.. Jeg har stadig en svag hovedpine, - men jeg har heller ikke fået sovet godt i nat.. så det er ikke udenfor det normale, når man mangler søvn.

Det mest irriterende er alle de folk der absolut skal stå ved siden af mig, når jeg er syg, - på et tidspunkt kom der 2 andre, som også lige skulle være hvor jeg var. Så var der også en dame der mindede mig om MR BEAN på museum, eller kunst galleri. Hun skulle lige være der op og ned af mig, ind foran..på min ene side..så kan man ellers vente på en sløv gammel dame.. imens man har det dårligt, og mest af alt har lyst til at være tilbage i sengen.
Lige fra da jeg kom ind, var der en der skulle tilbage ad igen.. sjovt folk ikke kan se, at jeg er så pakket ind i tøj, og ser sløj ud..at man måske lige burde holde afstand. Det minder mig om, at en på arbejdet lige har vist, at hun er blevet ramt af Covid. Der har ellers ikke været så meget på arbejdet af det... så vidt jeg vidste.. det viste sig dog, at det kun var fordi man ikke melder ud om det.. der er ingen opsøgende arbejde på det.. så sygdoms spredningen er i fuld gang. Måske er det knap så kritisk for mig at få det, kan jeg høre de største TÅBER siger.. for hvis jeg bliver syg, og smitter mine forældre.. så vil det ikke være godt. Det gælder for alle smitte sygdomme i øvrigt..Hvorfor kan folk ikke holde F..ing afstand. Syg eller ej, - jeg prøver stadig at holde afstand.. Hej joken er, at jeg har øvet mig i at holde afstand til folk i årevis..

Snakkede med min mor i telefonen i dag, - Hun mente jeg burde blive hjemme mandag også.. det regner jeg ikke med at gøre. Jeg skulle gerne være klar igen der.. jeg blevet at komme mig hurtigere over den slags sygdomme..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt bedre er publiceret 10/12-2022 20:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.