1 år, 3 måneder siden

Religiøs BS

Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Hej igen dagbog, - Jeg var lige hjemme ved mine forældre, for at snakke om det. Hun fortalte, at min bror var kommet hjem til dem, da de var kommet hjem fra hospitalet,- så sagde hun, at "en" havde sladret til ham.. Ja, - det var mig. for jeg mener, at han også bør vide det, når de ikke har det så godt.. Jeg havde sagt det på en sådan måde, så han ikke burde blive nervøs.. Men det er klart, man bekymre sig for sine forældre.

Så kom hun med en fucking bibel.. hun havde fået af sin far, da hun skulle konfirmeres. I denne havde hun nogle ord, som præsten havde givet mig til min barnedåb. Jeg sagde til hende, at præster nok har en stak kort, også trykker de et tilfældigt navn på et tilfældigt kort...hun ved godt, jeg ikke tror.. og hun tror da heller ikke..

anyway, - På kortet står der mit navn.. også "Johannes 8.12. Jesus siger at jeg er verdens lys, den som følger mig, skal aldrig vandre i mørket, men have livets lys." Jesus, en ligegyldig myte! - så sagde jeg til hende, hvad en pige havde sagt til mig dengang jeg arbejdede på post dk.. at når jeg smiler, så er det som om mine øjne lyser.. - også sagde jeg, at hun godt vidste at jeg ikke tror på guder.. hun havde spurgt mig, om jeg ville ha den seddel hvor det stod på.. det sagde jeg nej til, - hvad skal jeg med den slags ord, - jeg vil hellere holde mig til virkeligheden.. De ord man har givet mig til, og ikke bare givet som et tilfældigt kort.

ud over min indre jester, så betyder musik som "flash gorden" af queen og "The Neverending Story" fra Limahl der har betydet noget for mig..du ved, - "Just a man, but with a mans courage, nothing more" og hvem elsker ikke lykke dragen? mere moderne eventyr, med lidt bedre moral.

så snakkede hun om, at hun skulle ha bevæget sig noget mere, så kunne hun måske ha undgået den blodprop.. ja, hun havde endda fået et ur med skridt tæller.. Men hun havde ikke energi til det.. jeg kunne ikke lade være med at sige mit gamle matra til det.. Det er nemt at konstatere at livet kan være noget lort, og brokke sig over det.. det er langt svære, at rejse sig op.. støve sig selv af og kæmpe videre. jeg siger ikke, at det er let for mig heller.. men det er ordene.. at udføre dem er ikke let.. det siger jeg jo heller ikke det er..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Religiøs BS er publiceret 26/01-2023 19:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.