Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
5 dage siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - I dag fik jeg handlet lidt ind, og fik selvfølgelig gamet lidt, - desværre bliver hogwarts spillet ved med at crashe. Det er svært at komme længere, hvis man sidder fast på loading skærmen.

Der er så GAC i dag, så jeg skal spillet 1 mod 1, i det spil jeg spiller mest. Det er en fra en søster guild til den jeg er i, det er en stor organisation med 20 grene med samme guild navn, som jeg er med i.

Jeg så i øvrigt, at TED ville diskutere mænds rettigheder med folk, ud over religion. Jeg vil dog sige, at det første skridt til at gøre noget ved det, er ved at forstå, at vi er blevet indoktrineret med et disney eventyr om, at livet handler om at finde en. Det er i så mange film. Rettighederne skal nok komme, når mænd begynder at leve livet efter deres egen lykke. Det er lidt som at stå i en butik,.. fyldt med mænd, der alle råber efter alle vare på en gang.. hvis alle mænd pludselig begynder at tænke sig om,..gå ud af butikken, i et stort omfang.. så skal du se...

20:37, -så fik jeg en debat i gang med en kristen, - Der ikke kan forsvare hvorfor hans gud er så retarderet og uvidende om, hvordan tingene hænger sammen i virkeligheden. Han prøver at lave sin.. At alt kommer fra en gud, for det kan ikke komme andre steder fra.. men det ved han ikke! - da han ikke kan udelukke noget som helst andet, eftersom han ingen beviser har på sit.. Han kunne ligeså godt sige, at alt er skabt af klokkeblomst, og det er klart.. fordi alt er der.. men det er blot en påstand uden et bevis. Til gengæld peger Urey-miller eksperimentet i en anden retning, og vi ved, at naturen fungere uden beviser på en gud.. via evolution.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lørdag er publiceret 18/02-2023 17:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.