3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik snakket med min hjælper i dag. Hun kan godt lide at kalde mette frederiksen for Mette mink. Det mener jeg er en dårlig ide, - ikke blot en dårlig ide, men en fejl at gøre! Det svarer lidt til at starte med at sige "nå dit store svin" - også følge op på det, med det man vil sige. Efter det første, så ville enhver seriøs tænke "nå, hvorfor skulle jeg tage resten af det du siger seriøst?" Det er den hurtigste måde, ikke at få sympati på! - du kan sige hvad du vil om sagen.. Det ville være langt bedre! -

I pausen så jeg så en video, - hvori en kaldte Danskerne for "et hjem for racister og kujoner". Jeg er ret sikker på, at der generelt ville blive hentydet til en vis koran afbrænder...sådan er det gerne. Så jeg skrev selvfølgelig på den kommentar, - at det for det meste var folk der ikke havde styr på begreberne der mente den slags, og dermed så alt som racisme. Så brugte jeg mit spørgsmål, som INGEN har svaret på endnu.. Du ved, - hvis religion er en race, hvilken race blev jeg så, da jeg meldte mig ud af folkekirken som ateist. Jeg skrev også, at grunden til at religionskritik; om den så er sagt til de mennesker der praktisere den, ikke er racisme.. da race, er noget man ikke kan melde sig ind og ud af.. det kan man med religion.. der kan man blive klogere. Det at koran brænderen, også har en del fejl, er i øvrigt en anden sag. Hver sag for sig..

Moderate religiøse kan i øvrigt tit finde på at spørge mig om, hvorfor det betyder noget for mig.. som om, at deres forskelsbehandling, deres had til folks seksualitet med meget mere, ikke er nok.. Der er faktisk en god grund mere. Jeg kan godt lide, ikke at sige den samme grund hver gang.. det bliver trættende.. men, Moderate religiøse danner også et skjold for de rabiate. Jeg mener Ikke blot med deres tumpede spørgsmål, - men et eksempel, hvis der står en psykisk syg, og vil hoppe ned fra 20ende sal, og ramme andre mennesker i sit fald.. så står de andre religiøse der, og siger god for, at hans ide om en gud findes.. De er måske ikke enige i, hvad guden mener.. men det er lige meget, for han har læst sin bog.. Det er som at sige "ja, du kan godt flyve" - hvor jeg er ham der siger til den psykisk syge,.. Nej, du kan ikke flyve.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pause er publiceret 11/04-2023 18:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.